Skihelg.

Photobucket

En blanding Photo Booth-bilder av meg selv. I dag stikker jeg til Oppdal for å kjøre slalom for første gang på minst fem år, så det kan jo bli spennende! Håper knærne holder. Sist jeg kjørte hadde jeg jo ikke skadet korsbåndet og menisken enda, så… Får vel ta det litt forsiktig, selv om «forsiktig» er et adjektiv som sjelden passer bra på meg når det kommer til sånne ting. Fart og spenning + meg = hurra! Det er vel kanskje derfor jeg har skadet meg en del oppgjennom åra også, ehe. Jaja. Shit happens, så får jeg bare krysse fingrene for at det går bra denne gangen! Anyways, jeg kommer med andre ord ikke til å blogge (annet enn mobilblogging) før søndag, så hejdå så lenge! Wish me luck. God helg!

Del

5 Kommentarer

 1. mars 17, 2011 / 21:17

  Hoff! Jeg gikk på ski idag, ikke vellykket! :( Men jeg har nettopp fått dem og tenker at øving gjør mester, haha! :D God helg!

 2. mars 17, 2011 / 22:25

  Kos deg masse i bakken Drea! :o) Det høres herlig ut!

 3. Solveig
  mars 18, 2011 / 02:03

  Ååå, Oppdal er fint!!

 4. mars 19, 2011 / 17:52

  Hehehe, jeg krysser fingrene for at alle kroppsdeler er like hele når du kommer hjem igjen.
  Kos dæ :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.