Utfordring.

Photobucket

Noen ting forandrer seg aldri. Som for eksempel at jeg er supertreig (blant annet til å poste et innlegg om det jeg skal til å poste et innlegg om nå), at jeg roter fælt og ikke minst; at jeg ikke er verdens beste kokk. Jeg er helt grei altså. Jeg lager mat som smaker godt, men å si at jeg er gourmetkokk av dimensjoner er å ta litt hardt i. På tross av at dette er en greie som aldri ser ut til å forandre seg, har en gjeng optimister bestemt seg for å prøve å endre dette. De har faktisk et så stort ønske om å forandre dette at de sendte meg en splitter ny mikrobølgeovn og en forespørsel om å være med på en mat-i-mikrobølgeovnen-konkurranse sammen med en gjeng andre mennesker som høyst sannsynlig har mer peiling på oksesteker servert på en seng av grønnsaker og sånne… ting enn meg. Mat kan det vel i grunn ganske enkelt kalles. Anyways, jeg er altså med på denne konkurransen, og den kan du lese mer om her. Så når jeg kommer til Heimdal på mandag så blir det kokkelering (heter det det?) med splitter ny mikro, dere! Fænsi. Håper resultatet blir nogenlunde gourmet…-ish. Time will show.

Del

2 Kommentarer

  1. mars 13, 2011 / 21:08

    Hehe morsom konkurranse. Lykke til!:)
    Du har forresten fått en «I love your blog»-award inne hos meg. Den er vel fortjent:)
    Ønsker deg en flott kveld og en flott ny uke!
    Klem fra Kristin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.