Nora er sterk.

PhotobucketPhotobucket

Sterke Nora. Hihi.

Jeg har dratt til Frøya for å bli frisk, og har derfor litt bedre tid til å redigere gamle bilder. Nora har spurt etter sterkbilder en god stund nå, så vær så god! Her er tre i alle fall. About time! Nå skal jeg fortsette å gjøre ingenting, jeg. For det er ikke så veldig mye å gjøre på Frøya skjønner du, så derfor er det veldig taktisk å dra hit for å bli frisk. Hadde jeg vært i byen i helga hadde jeg garantert ikke klart å holdt meg i ro, og da hadde jeg antagelig bare utsatt å bli frisk eeeenda lenger. Noe som høres ekstremt kjedelig ut. Håper jeg blir helt frisk iløpet av helga, så jeg kan begynne å fungere normalt igjen til neste uke. Hugs!

Del

13 Kommentarer

 1. martine
  mars 3, 2011 / 22:10

  kjempe kule bilder :)

 2. mars 4, 2011 / 03:23

  Jeg rett og slett digger alle bildene dine! Tror jeg tør å påstå at du er den som motiverer meg mest til å jobbe og bli flink med lys og alt som skal til for å få et bra bilde! :)
  God bedring, Drea! :)

 3. mars 4, 2011 / 03:24

  Jeg rett og slett digger alle bildene dine! Tror jeg tør å påstå at du er den som motiverer meg mest til å jobbe og bli flink med lys og alt som skal til for å få et bra bilde! :)
  God bedring, Drea! :)

 4. mars 4, 2011 / 08:45

  Hei hei:)
  Utrolig tøffe bilder, sterke men også feminine. Perfekt balanse.
  Håper du blir frisk snart og at du får en fin dag!
  Klem fra Kristin

 5. mars 4, 2011 / 12:52

  Snille, flinke bestis Drea <3

 6. mars 4, 2011 / 13:34

  wow, litt av noen muskler ja !

 7. mars 4, 2011 / 21:35

  snyggt & fin ljussättning. duktig modell dessutom. sista bilden kunde kanske varit lite mer symmetrisk i poseringen och komposition. väldigt fina bilder, hur som helst.

 8. mars 6, 2011 / 16:24

  Nydelige bilder av Nora!
  Liker alle bildene dine, -Du er så flink!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.