Store klisjeer og store, rosa elefanter.

Når det blir sagt noe fint blir jeg ofte så veldig jentete. Jeg er ikke så veldig jentete av meg – om vi ser bort i fra antall kilo toalettmappa mi veier, mengder kjoler i klesskapet og antall skopar som er plassert… overalt. Jeg er ikke så veldig jentene og flåsete av meg. Ikke er jeg dårlig på å ta imot komplimenter, ikke er jeg usikker på meg selv nitti prosent av tiden (jeg er kanskje bare usikker i tjuefem), ikke liker jeg Sex and the City 2 bare for at jeg føler jeg må, ikke ser jeg One Three Hill og slike greier. Jeg har jo alltid vært en av gutta. Poker, fotball, Sopranos og øl. Der har du mer meg. Men så blir det altså sagt noe fint, og vips! Jeg er mer flåsete enn selveste Bridget Jones. Det skal ikke mer til. Et lite vink i riktig retning og jeg blir rosa helt inn til hjerterota. Etter ei stund viser det seg selvfølgelig at det som i øyeblikket var så fint og enkelt i virkeligheten er mission impossible, hvor jeg er en av hovedrolleinnehaverne, og bare for ordens skyld; Tom Cruise er ikke motspilleren i dette scenarioet.

Det er nesten litt sånn… sånn som med den rosa elefanten. Du vet, den rosa elefanten som er vanskelig å ikke legge merke til, spesielt når noen peker på den mens de febrilsk hopper opp og ned og roper «se, se!» I neste sekund snur personen ryggen til, trekker kort på skuldrene, himler med øynene og sier «jeg aner ikke hva du prater om». Da begynner man jo å lure. Står det faktisk en rosa elefant i rommet, eller er det bare man selv som lurer seg selv inn i de teiteste klisjeene som finnes?

Ah, damn. Jeg er fanget i den ene store klisjeen etter den andre.

Del

Kommentarer

 1. februar 24, 2011 / 23:41

  Åh jeg kjenner meg så igjen. Jeg har aldri sett på «alle» disse tv-seriene som de fleste andre jenter ser på. Aner ikke hvem som er hvem i The Hills osv. Har vokst opp med to eldre brødre så er kanskje ikke så rart.

  Har alltid drevet med sport, og skulle alltid være litt tøff utenpå. Kanskje litt overraskende med tanke på at jeg ble kalt en rosablogger senest i dag. :-)

 2. februar 25, 2011 / 00:05

  Du skriver så utrolig bra og jeg kjenner meg virkelig igjen her! Øl, whisky, cowboyhatt, cowboyboots, sporer, westernridning, lekeslåssing osv.. er meg det! Ikke sææærlig jentete.. :P Men jeg trives sånn jeg. ;)

 3. februar 25, 2011 / 08:39

  Jeg sitter her og leser med verdens største smil om munnen for makan til fantastisk skrevet innlegg!!
  Jeg må nok konstatere at jeg er mer jentete enn deg. Om ikke riktig rosa så cerise…;)
  Men komplimenter er vanskelig å takle likevel og jeg ender ofte med å tulle det bort eller noe…
  Ha en finfin dag!
  Klem fra Kristin

 4. Hilde
  februar 25, 2011 / 14:53

  Er du forelska, Drea? :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.