Konkurranse: lag oss en logo!

Tjohei! Selv om Vilja er syk så prøver jeg å få jobba litt hjemmenfra, og jeg har derfor fått ordna en nettside til studioet vårt. På www.sjarmfotografene.no vil dere etterhvert kunne finne oss! Der skal vi ha endel informasjon og linker til portfolioene våre. Stas! Men, før vi i det hele tatt kan begynne å lage den siden så trenger vi en logo til SjarmFotografene, og det er der dere kommer inn. Konkurransen går ut på å lage et logoforslag til oss, og alt vi krever er at ordet «SjarmFotografene» er med. Så er det fritt spillerom. Bruk gjerne «sjarm» som et stikkord! Her kan man virkelig bruke kreativiteten og få til noe bra, og vi skal selvfølgelig ha en fin premie til den vi mener har sendt oss det beste bidraget, pluss selvfølgelig både link og god omtale på bloggen min. Forslaget sendes på mail til meg (dreakarlsen@hotmail.com). Konkurransen varer helt til vi har mottatt en logo vi mener er midt i blinken for oss. Lykke til!

Del

Kommentarer

 1. februar 15, 2011 / 18:36

  Kommer nok mest sannsynlig til å prøve meg på denne! :) Har lagd en til min egen side.

 2. Drea
  februar 15, 2011 / 18:42

  Ida Andersen: supert! Vi lover flott premie. Akkurat HVA vet jeg ikke helt enda, men noe BRA skal det bli! ;)

 3. februar 15, 2011 / 19:16

  Hmm, får se hva jeg får til;-) Men som du så på skisseforslagene jeg sendte til din logo, så ser du at det skal noen forslag til før det kommer en som er _perfekt_ så det er ikke sikkert det er så lett å treffe blink med en gang:-)

 4. februar 15, 2011 / 23:46

  99designs.com < der må du betale litt men det er verdt det.

 5. februar 16, 2011 / 11:25

  Foresten! Hvilken farge vil dere helst ha? :)

 6. Drea
  februar 16, 2011 / 12:32

  Ida Andersen: det vet vi i grunn ikke, men vi vil ha noe som kan likes av så mange som mulig! Altså, kanskje ikke BARE rosa liksom. Vi vil treffe en litt større målgruppe enn som så! :)

 7. februar 16, 2011 / 13:39

  Kult , kanskje jeg skulle prøvd å lage en :)

 8. februar 16, 2011 / 19:55

  Åhh, dette hørtes morsomt ut! Vil gjerne bli med, men er en veldig opptatt student for tiden. Hvis jeg får nok tid, så er jeg med! ;D

 9. februar 17, 2011 / 00:07

  Har nå sendt inn forslag! :) Håper dere liker den. Kommer muligens med flere om jeg har lite å gjøre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.