Sol ute, sol inne. Sol i hjertet, sol i sinnet.

PhotobucketPhotobucket

Slik så gårsdagen ut. Det var nydelig vær ute, men siden feberen fremdeles lå på 40,4 så måtte jeg og Vilja holde oss inne. Litt kjedelig og stusselig, spesielt når Vilja plutselig forsvinner i gangen og kommer inn på stua igjen med både lue og sko på, mens hun peker på ytterdøra og sier noe som kanskje kan (om man legger godviljen til) minne om «barnehagen». Jaja. Forhåpentligvis blir hun feberfri i dag!

Oj, nå kom jeg på at jeg har glemt å gjøre det jeg tenkte jeg skulle gjøre rundt bursdagen til Vilja. Jeg skulle jo poste et bilde av henne for hver måned! Så får man liksom se utviklingen fra ettårsdagen til toårsdagen i ett og samme innlegg, slik jeg gjorde fra 0-12 måneder. Ja, da får jeg gjøre det etterhvert istedet, da. Men NÅ skal vi våkne til litt her, og finne på et eller annet gøy. Begynner snart å gå tom for ideer nå, etter tre hjemmedager. Ha en fin dag, alle! Hugs.

Del

Kommentarer

  1. februar 12, 2011 / 15:03

    God bedring til Vilja :)

  2. februar 14, 2011 / 14:28

    Nydelig bide av deg og Vilja!!

  3. februar 24, 2011 / 22:50

    For et vakkert bilde av dere!!! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.