Trikken.

Photobucket

Tjohei! Dagen i dag har jeg brukt i studioet på Ila, så nå har alle veggene nede i studiodelen fått (minst) to strøk med maling. I morgen fortsetter jeg, og da skal jeg bli ferdig med malinga så det blir klart til å legge gulv. Det nærmer seg nå, altså! Ting har gått litt treigt frem til nå, men fra nå av så skal det gå litt raskere. Vi skal være effektive. Jeg har dessuten shoppet inn litt props også, så nå blir det! Nå blir det, dere. Men akkurat skal jeg stikke ned på butikken og kjøpe litt middag til meg og Gina. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. februar 3, 2011 / 20:40

  Så utrolig kult bilde! :)

 2. februar 3, 2011 / 21:28

  Deilig at det nærmer seg! Trodde det var Heimdal dere skulle ha studio…?

 3. februar 4, 2011 / 15:06

  Moro å lese bloggen din, Drea! Du tar fantastisk fine bilder :)

  Kan jeg få spørre deg om et lite tips? Hvordan får du «fjernet» bildet fra en youtube-video så du bare får opp tidslinjen som du har gjort i dette innlegget? Gjør seg så mye bedre enn å putte inn hele videoen iblant. Håper du kan hjelpe meg!

 4. februar 5, 2011 / 00:03

  Du er flink du Drea, bra du legger av litt tid til studioet. Harry kommer så snart jeg er ferdig på Fame i morgen og setter opp bakgrunnene, så kjøper vi gulv på onsdag slik at det blir gjort til Torsdag;) Endelig er vi snart ferdig nede slik at vi kan finpusse oppe ;) dette blir virkelig bra ;) hugs and kisses

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.