Gammel favoritt.

Photobucket

Tjohei! Jeg har brukt litt tid på å bla gjennom Viljakategorien her på bloggen, og jeg er bare SÅ glad for at jeg ble fotointeressert rett før hun ble født. På tross av at jeg selvfølgelig syns bilder jeg tok når hun var bittelita er dårlige i forhold til det jeg tar nå, så liker jeg en god del av dem veldig godt. Som dette over. Fokusen på øynene er ikke heeeelt på topp, men hey. Sånt skjer! Jeg liker det allikevel.

Anyways, jeg har vært opptatt med fyll og fanteri de siste dagene, så jeg har altså festet, sovet, spist og festet på nytt igjen i tre dager nå. Nå er det nok. Jeg er ferdig for denne jula, og ikveld blir det ROLIG jentekveld istedet. Taco og brettspill. Og Grey´s selvfølgelig! Det blir kos. Bør vel komme meg på badet og ta en dusj, så ciao! Later.

Del

Kommentarer

 1. desember 28, 2010 / 21:03

  Har bladd igjennom gamle innlegg på bloggen din nå. Helt utrolig at du har kommet så langt som du har kommet:) Inspirasjonskilde er du :)

 2. desember 28, 2010 / 21:09

  Tror det alltid vil være sånn at man skulle ønske man tok bilder annerledes etterhvert :) jeg merker det til stafighet selv, og jeg har ikke blitt flink (enda-0 engang! :P Ser uansett stor forbedring i både fotograferingen og redigeringen :) Syns da Viljabildet var kjempesøtt da ^^

 3. desember 28, 2010 / 22:00

  Kjempe søtt og herlig bilde. :)

 4. desember 28, 2010 / 22:41

  jeg skulle ønske jeg hadde fotointeressen eller iallfall bra kamera da jeg fikk min første jente for 5 år siden… men prøver å rette opp i det nå.. ;) å tar mange flotte bilder nå. Kose deg ikveld da. Greys her også :)

 5. Kine
  desember 28, 2010 / 23:17

  Hvordan får du så klare bilder? Kan du begynne å skrive mer om hvilke instillinger du bruker når du tar bilder, og om du har redigert dem. Og da hvordan du har redigert?
  Bloggen din er veldig bra! Du er så utrolig flink til å ta bilder :D
  klem

 6. desember 29, 2010 / 00:12

  Jeg har mange favoritter blant bildene dine, og har lest bloggen din stort sett siden du startet! :) Du er flink!

 7. desember 29, 2010 / 02:29

  Rett og slett herlig tvers igjennom! Du er utrolig flink! :-)

 8. desember 29, 2010 / 06:47

  Ååå, herlig! Tenk at hun har vært så liten, og enda mindre! Hihi!

  Synes det er både fælt og gøy å se tilbake på gamle bilder jeg (mine egne, altså). Man ser jo hvor dårlige de var, men så er det jo kjempekult å vite at man har blitt bedre også ;)

 9. desember 29, 2010 / 11:14

  Fine lille vilja som plutselig har blitt så stor!

 10. desember 29, 2010 / 17:02

  Heisann! Likte bildet kjempegodt, jeg :)

  Jeg har et spørsmål ang. foto! jeg har fått meg et Olympus PEN EL-1. Ikke at det er så viktig, men jeg spretter rundt å tar bilder i ett. I det siste har det blitt sånn at når jeg fører bildene over på macen, kommer hvert av bildene i to versoner. Enten at det ene er «rødt» og det andre mer «grønt» i fargetonene, eller at det er ulik metning/ lys/mørke på dem. Kan ikke huske å ha trykket på noen spesiell knapp for at det skal blir sånn, for det var ikke slik i starten. Noen ganger er det jo greit,slik at jeg kan velge det fineste, men også litt irriterende når man skal se på bildene etterpå!
  Vet du hva dette kan skyldes?

 11. desember 29, 2010 / 17:14

  Så skjønn hun er!

 12. desember 29, 2010 / 17:25

  Aww for ett vakkert bilde, så skjønn da:) jeg brukte å besøke bloggen din før, nå er det lenge siden. Savnet bloggen din, den er like fin som jeg husker den;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.