Typisk jul.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Med disse typiske julebildene (som antagelig florerer over alle Norges blogger these days) vil jeg ønske dere alle en kjempefin jul! Håper alle hadde en fin kveld i går, for det hadde jeg. Vilja elsket å åpne gaver, og ble faktisk aldri lei heller – på tross av at hun begynte å bli trøtt og sliten etterhvert. Så det var suksess. Hun fikk masse fine klær og kjempefine leker, så både hun og jeg er veldig fornøyde. Jeg fikk selvfølgelig også masse fint, bortskjemt som jeg er. Takk allesammen!

I dag drar Kaj og Vilja til Hilde (mammaen til Kaj), og da blir det altså rom for litt festing på meg, hihi. Det blir nok gøy, jeg gleder meg! Det er noen år siden jeg festet skikkelig i jula, så i år skal jeg virkelig ta litt av. Haha, neida. Jeg skal da ikke ta helt av. Jeg skal bare ha det gøy, jeg! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. desember 25, 2010 / 13:55

  Joda, du skal ta av litt! Hihi! Og så søøøøt Vilja var i den kjolen! Nydelig! :D

 2. desember 25, 2010 / 15:04

  KOS DEG! Og ikke fest med måte;)
  God jul forresten<3

 3. desember 25, 2010 / 17:36

  Goooood juuul Drea! :o) Høres ut som dere hadde en like fin kveld som oss! Du fortjener en realfest :o)

 4. desember 25, 2010 / 21:01

  Skjønne bilder! Nydelig kjole på Vilja:-) Ha en fantastisk romjul og drikk med måte:-p

  Stor klem fra nyforlovede meg:-D

 5. desember 25, 2010 / 23:31

  så nuskat vilja var i kjolen!

  du får ha ei superfin romjul og kose deg masse med alkohol og kjekke mennesker (og snop) :D

 6. desember 26, 2010 / 20:16

  nyydelige bilder :D

 7. desember 27, 2010 / 02:24

  God jul til deg og dine! :)

 8. desember 27, 2010 / 11:30

  Fine bilder! Kommer ikke på å ta slike bilder selv mitt oppi all maten og juleselskaper, så det var kjekt å se på dine:0)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.