Jul.

PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Endelig litt julebilder. I dag var det pepperkakebaking!

Jeg har jo ikke akkurat vært den som har blogget mest om jul, og nå har vi plutselig kommet til tjuende desember også. Desember har forsvunnet så fort at jeg ikke har rukket å så mye som å tenkt at jula nærmer seg engang, og nå er det plutselig bare fire dager igjen. Da skjønner dere kanskje at jeg ikke akkurat har full kontroll på julegavene enda heller. Men det blir vel! I dag har i alle fall jeg, mamma og Vilja bakt litt pepperkaker og hørt på Hans Rotmo (som forresten er den ultimate julemusikken), så julestemninga er i alle fall på plass nå. Å få roet ned og ikke stresse så veldig mye hjelper selvfølgelig også på julefølelsen. Kjempekos! Men, selv om det er juleferie kan jeg ikke bare slappe heeeelt av. Nå er det trening på meg! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. desember 20, 2010 / 22:24

  Så koselig med pepperkakebaking :)
  Har dere overtatt studio enda? Gleder meg til å se bilder når dere er i gang :)

 2. desember 20, 2010 / 22:27

  Koselige bilder! :) God jul!

 3. martine
  desember 20, 2010 / 23:12

  herlige bilder :)

 4. desember 20, 2010 / 23:41

  Koselige bilder! Har faktisk ikke baket pepperkaker hjemme enda, men blir vel sikkert en gang før jul da : D

 5. desember 21, 2010 / 00:50

  Kjempekoselige bilder!:) Og fantastisk med nisse på melposen, haha, det har jeg ikke sett før :D

 6. desember 21, 2010 / 00:51

  Jeg bakte også pepperkaker i dag! Er heldigvis ferdig med gavene, men har noen småting jeg må kjøpe inn til meg selv. Skal bli godt å bli helt ferdig så jeg kan slappe av, haha.

 7. desember 21, 2010 / 03:23

  Sv; Tusen takk for herlig kommentar! Det er bare å stemme om du har lyst, og for all del promoter om det skulle interessere deg!

  Ha en fin kveld :)

 8. desember 21, 2010 / 16:40

  Vi har bakt pepperkaker to ganger og spis opp alle sammen :)
  Fine julebilder. Mye spenning for ungene før jul:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.