Addict.

Photobucket

Meg og sykkelen min. Great match! Jeg har fått helt dilla, og nå sykler jeg hver kveld etter at Vilja har lagt seg. Det er virkelig godt å føle seg litt sprek altså. Og det merkes på kroppen! Men nå skal jeg lage meg en god og varm kopp te for å få varmen, og deretter skal jeg komme igang med jobbinga. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. november 24, 2010 / 11:50

  Jeg har en slik jeg også, og skal trene litt på den NÅ! :D

 2. november 24, 2010 / 12:22

  Så utrolig stilig bilde!
  Og takk for koselig kommentar på bloggen :)

 3. november 24, 2010 / 16:47

  Jeg har en lignende sak.. Utrolig god å ha, men blir desverre altfor lite brukt.. :P

 4. desember 4, 2010 / 11:50

  Flink du er! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.