Fridag.

Photobucket

Det ble da litt bilder i dag allikevel. Jeg rufset håret mitt, dro ned singleten, tok på et par solbriller og litt lipgloss, hentet kameraet, fjernutløseren og en reflektor og satte igang. Jeg brukte lyset fra vinduet, og brukte reflektoren som bakgrunn. Haha! Det enkle funker i blant det også altså. Blitzene står jo på Frøya enda, så… Dette er altså hva jeg har brukt dagen på. Det kommer sikkert fler egobilder etterhvert, men nå er det tid for å hente Vilja i barnehagen. Jippiii! Jeg gleder meg sånn til å leke med henne i dag. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. november 3, 2010 / 17:15

  Det bildet var utrulig stilig :D Ser ut som en modell for solbrille eller noke :D

 2. november 3, 2010 / 18:40

  Hehe, fine refleksjoner i brilleglasset ;)

  Du gjør deg jo godt som modell du, Drea :) Kan ikke si jeg helt skjønner den stripen nederst, var den der fra før av eller har du lagt den på? Hmm. Den plager meg ikke altså!

 3. november 3, 2010 / 18:43

  Nydelig bilde. Så utrolig flott. Du er jo like bra både foran og bak kamera du

 4. november 3, 2010 / 18:48

  Utrolig kult bilde! Likte det godt. :)

 5. Drea
  november 3, 2010 / 18:50

  Sunniva: hihi, ja, jeg vet, orket ikke begynne å tukle med refleksjonene, så de fikk bare være som de var. ;) Får se om jeg orker senere! :D Den stripa er bordet, haha. Jeg kunne ha croppet bildet annerledes, men det ble helt… feil. :)

 6. Ingvild
  november 3, 2010 / 18:52

  Veldig fint bilde!

 7. november 3, 2010 / 19:50

  Kjempeflott. Du ser ut som du er i syden. :)

 8. november 3, 2010 / 20:55

  Så utrolig fint!! Trenger ikke modell du, som er så fin forran kamera! hehe :) Flink er du :)

 9. november 4, 2010 / 13:53

  Utrolig flott bilde! Nydelige fargetoner! Er misunnelig på kunnskapene dine :) Mine bilder blir liksom ikke helt sånn :-P

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.