Good morning!

Photobucket

God morgen! Jeg og Vilja tok langhelg i går, for i dag og i morgen er det planleggingsdag i barnehagen. Det betyr barnehagefri, og derfor koser vi oss hjemme. Nå er vi straks på vei ut døren, for det er nydelig høstvær ute. Perfekt lekevær! Kanskje jeg våkner ordentlig av litt frisk luft også. Vilja våknet like etter at klokka passerte seks, og derfor er jeg rimelig trøtt nå. Jeg kommer meg jo aldri i seng tidlig på kveldstid, så det blir liksom ikke mange timene med søvn. Sikkert ganske mange som kan kjenne seg igjen i akkurat det. Jeg er sikkert ikke alene om det! Nei, nå skal jeg komme i gang litt her. Hugs!

Del

Kommentarer

 1. oktober 7, 2010 / 13:59

  Hehe! :P

  Det er noe jeg gruer meg til med å få unger :P Det at de står så tidlig opp. Jeg kommer til å slite litt der, og sikkert alllldri lære heller :P

 2. oktober 7, 2010 / 14:01

  Kan nok tenke meg det var hardt å måtte ut av sengen noe over 6 ja… det er jo «midt på natten» det, hehe. :P Tøft bilde. Du og Vilja får ha en herlig torsdag i det flotte høstværet! :)

 3. oktober 7, 2010 / 14:43

  Yup, kjenner meg veldig igjen! Klarer heller aldri å komme meg i seng til rimelig tid.. Så er som oftest veldig trøtt når Levi vil stå opp i syv tiden. :)
  Ha en fin dag!

 4. oktober 7, 2010 / 20:30

  tøffa!! ville kjent meg igjen før.. men nå har jeg faktisk lært meg å legge med tidlig så jeg kommer meg opp.. men her sover ungene til 8 halv 9 da.. skulle jeg kommet meg opp kl 6 måtte jeg vel legge med kl 21 ;)

 5. oktober 8, 2010 / 10:17

  Haha, uten at dette skal høres teit ut (noe det garantert gjør): jeg drømte om deg i natt. Du holdt fotokurs, på engelsk, på Gardermoen. Rakk ikke være med da, for jeg skulle visst rekke et fly. Men hadde veldig lyst. Hehe. Så neste gang :P

 6. oktober 10, 2010 / 12:30

  Veldig bra blogg du har! Jeg titter innom en gang i blandt og blir like stunned hver gang av bildene dine! «one day» tenker jeg ;) hehe

 7. oktober 17, 2010 / 12:45

  Hvilken hipstamatic-linse bruker du her? Har du kjøpt ekstra linser? Takk! xo.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.