Kaizerssavn.

Photobucket

God dag! Jeg sitter på stua hos mamma hjemme på Frøya og har kvalitetstid med Kaizers Orchestra. Nei, de sitter ikke her i stua sammen med meg, men musikken deres spres rundt i rommet og lager ekstremt god stemning. De spilte jo på torget i Trondheim i gårkveld, og jeg fikk ikke være med. Jeg var jo her ute. Vet du, det er så trist! Jeg blir oppriktig trist av å gå glipp av Kaizers, men heldigvis drømte jeg at jeg både var på konsert og backstage i natt. Jeg fatter ikke at det er mulig å like et band så godt, men herredjisess. De lager jo perfekt musikk. Jaja, jeg får ta igjen konsert til neste år. Da skal jeg på minst tre! Spektrum, Trondheim og Vega. Jeg vil til Køben for å se dem igjen. Det er stemning, det. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. oktober 3, 2010 / 12:03

  Oh, synes synd på deg! Haha, ærlig talt var det bloggen din som fikk meg til å like Kaizers og at jeg fikk sett de, men ikke du, føles… rart. DE VAR AWESOME (på godt norsk). OG jeg bare digga de live. Bedre live liksom! That’s incredible. Sorry, jeg skal slutte å gni det inn… : )

  men skal de spille i Trondheim igjen? Når i så fall? Og bruker det å være aldersgrenser på konsertene? :)

 2. oktober 3, 2010 / 12:16

  Årh! Kaizers. Beste musikken. En av de store stolthetene med å være norsk. Ja, jeg gleder meg til spektrum i April. Og ikke mist til den første violeta violeta delen kommer. :D Ahhh, joy!

 3. oktober 3, 2010 / 12:28

  Digger bildet! er det tatt i undergangen på Heimdal :P?

 4. oktober 3, 2010 / 12:45

  Oi, det bildet var ekstreeemt stilig! Skjønner følelsen, forresten. Heh.

 5. oktober 3, 2010 / 12:51

  Jeg vil også til Køben for å se dem! og Spectrum så klart :) skal du også se Sonny?

 6. oktober 3, 2010 / 14:20

  Kult bilde! Synd jeg ikke har iPhone lenger så jeg kan bruke den appen! Du er utrolig flink til å ta bilder, klikker meg inn på bloggen din hver dag;)

 7. oktober 3, 2010 / 15:02

  Tenker du koser deg hjemme hos mamsen også jeg da, selv om du er litt lei over å gå glipp av konserten. Håper det løser seg med leilighet Andrea, slik at du får kommet i gang skikkelig.

  Klem

 8. oktober 3, 2010 / 15:14

  Kaizers er unike og jeg håper de holder på helt til de må dælje løs på oljetønnene fra rullestoler og rullatorer :D Gleder meg til Spektrum? Litt ja!

 9. oktober 3, 2010 / 15:37

  Ah, jeg drømte en gang at Kaizers kom og spilte i bursdagen min, på grendahuset ; p Gleder meg som en unge til jeg får neste CD i posten! Og skal stalke bandet på turneen deres. Sitte inni felgen på bussen eller noe! 8D

 10. Drea
  oktober 3, 2010 / 16:40

  Elisabeth: jeg joiner! ;) Jeg skal på MINST tre konserter neste år. MINST!

 11. oktober 3, 2010 / 19:54

  sv. tack så jättemycket verkligen!! :)

 12. oktober 3, 2010 / 20:17

  iiih, jeg gleder meg sykt til spektrum i april! DÉT blir awesome! synd du ikke gikk sett de i går, fordi det var utrolig bra, men det er jo ikke såå lenge til april :D

 13. oktober 3, 2010 / 21:57

  Jeg elsker også kaizers, de er fantastiske!

 14. oktober 4, 2010 / 10:26

  Kaizers er BEST! April er ikke så langt unna da, heldigvis ;)
  Going?

 15. oktober 4, 2010 / 15:44

  Åhh, du skulle vært der! Janove var om mulig enda mer feilfri enn før. Og stemningen, selvom flesteparten i publikum aldri hadde hørt Kaizers før(!!!!), var magisk! Helge er forresten en gud, men det vet jeg at du vet. Sukk.

 16. oktober 4, 2010 / 21:34

  Liker bildet! Veldig Enden av november-stemning i det!

  Synes du skal ta turen til Rogaland Teater og se Sonny i 2011 også. Tror det blir skikkelig bra :)

 17. Anne Synnøve
  oktober 5, 2010 / 17:06

  Vet akkurat hva du mener.. Jeg har seriøse Bruce Springsteen-abstinenser!!!

 18. oktober 17, 2010 / 00:00

  Whoot? Skal du på Kaizers i Trondheim, spektrum OG Vega? Når??? Drømmetanker?

 19. Stine Mari
  november 25, 2010 / 01:57

  DREA!!
  Kommer du til Stavanger i november 2011, for å se Kaizers stykket på Rogaland Teater?
  Vær så snill å gi meg en beskjed da ? :) jeg bor her, og er sikkert meeer kaizersfan enn deg, (hvis det er mulig) :P vikaizersfans må holde sammen :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.