Absent.

Jeg er litt fravørende i disse dager, men det er bare for at det er så mye som skjer. Vi er i Trondheim nå, og i morgen flytter vi inn i leiligheten. I morgenkveld skal vi altså sove i ny leilighet. Weird! Husk, jeg har bodd på Frøya siden jeg var to år, og plutselig skal jeg bo i byen. Iiiik! Det er litt skummelt. I tillegg til flytting har jeg masse jobb (jeg var oppe til halv tre i natt og redigerte bilder), og på lørdag har jeg bestemt meg for å unne meg en liten pause fra det meste. Da drar jeg på A-ha-konsert på Lerkendal! Starter lørdagen med bryllupsfotografering, deretter drar jeg rett til Solsiden for noen utepils, blir det konsert. Litt må man jo unne seg, ikke sant? Spesielt i travle tider, høhø. Anyways, jeg skal prøve å få tatt noen flyttebilder i morgen! Leiligheten er kjempefin! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. september 2, 2010 / 21:22

  Hurra for trondheim! Jeg skal også på a-ha, kanskje vi sjåast :)

 2. september 2, 2010 / 21:27

  lykke til med flytting! :D Spanande!

 3. september 2, 2010 / 21:29

  Lykke til med Trondheim :=)

 4. september 2, 2010 / 22:21

  Du får kose deg på konsert :-))

 5. september 2, 2010 / 22:45

  Så spennende med ny leilighet, jeg og kjære er i full gang med oppussing nå vi :)

 6. september 3, 2010 / 01:21

  Heeeldig! Lykke til med alt Dreamooor :-)

 7. september 3, 2010 / 09:03

  Det er shitkaldt her i Trondheim, etter min mening. Ironisk nok,skal jeg derimot på Frøya i helga, haha. Forbereder meg på en skikkelig Frøyasveis og vind, men skal sikkert gå bra :)
  Håper alt går bra med flyttinga, lykke til :) Alltid spennende med nytt hjem.

 8. september 3, 2010 / 10:19

  Kan hende du har skrevet det før, men hvor henn i byen skal du bo? :) Litt rart å flytte fra en plass man har bodd lenge på, også plutselig til en ny plass. Jeg bodde jo 19 år på Vestnes, den lille plassen, før jeg nå har en hybel i Byåsen :p Men du får ha lykke til med flyttingen og håper at alt går bra!

 9. september 3, 2010 / 16:11

  Masse lykke til i storbyen :D Dette blir sikkert bra. Gleder meg til å se leiligheten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.