Curls.

Photobucket

Vidvinkel ftw. Jeg ser så… weird ut.

Jeg har i den siste tiden blitt litt opphengt i å krølle håret mitt, for jeg syns det er så utrolig fint med litt krøller i håret! Jeg føler meg så mye finere med det. Problemet er jo hvordan jeg skal ordne disse krøllene. Jeg har en rette/krølletang som er veldig god, men jeg klarer aldri å få til fine krøller på egenhånd. Spesielt ikke i bakhodet. Derfor trenger jeg tips! Hva bruker du for å få fine, store krøller i håret og er det enkelt å få det til? Hvor lenge varer krøllene? Og hvor mye skader det håret? Håret mitt er jo som kjent litt ihjelfarget, så jeg behøver en metode som ikke får meg til å miste halve manken for hver gang liksom. Jeg takker for alle svar! Legg gjerne igjen en link til et bilde også, om du har! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. juli 22, 2010 / 20:08

  hva med hårruller? Kan fønes tørt =) åså har du store krøller, kegt!

 2. Hanne
  juli 22, 2010 / 20:34

  Heit :p

  jeg bare fletter det ;)

 3. juli 22, 2010 / 20:45

  Sliter med akkurat det samme… ønsker meg egentlig permanent, men tørr ikke for det blir så voldsomt i starten…!

 4. Drea
  juli 22, 2010 / 22:21

  Andrea: kjempefine krøller, men det skader håret litt vel mye om man skal gjøre det ofte. :b

 5. juli 22, 2010 / 22:43

  Jeg bruker bare bølgetang, den synes jeg gir fine «krøller». Ellers bruker jeg sånn liten krølltang om jeg skal virkelig pynte meg. Ellers… Så har jeg krøller :)

 6. juli 23, 2010 / 00:06

  Det er bare å søke på youtube så finner du mange gode vidioer om hvordan få brae krøller. Selv bruker jeg produktet Foxy Curls fra Bed Head , å det funker kjempe bra og får krøllene dine til å holde kjempe lenge. Får kjøpt det til frisøren. Det er lurt å kure håre oft, får da holder det seg mye bedre å blir ikke lieke fort slitt.Får å få den beste kuren som passer til ditt hår er det lurt å spørre om råd til en profesjonel. Jeg gjorde det og fikk en kur som jeg er kjempe fornøyd med. Bare noen hår tips fra ei som er ganske så nøye når det gjelder slikt. AE :D
  ps. bruk varme beskytende i håre før du krøller det :)

 7. juli 23, 2010 / 00:28

  bruk hårruller i ønsket størrelse. :) ta de i når håret er litt fuktig, så holder krøllene seg ut dagen. (: kommer vel kanskje litt an på hvilket hår du har fra før av også da, jeg har bølget/krøllet fra før av, så det former seg ganske raskt.

 8. Margrete Henden
  juli 23, 2010 / 09:46

  JEg har naturlig krøller, men om du vil ha skrutrekkere, så anbefaler jeg og føne håret når det er håndkletørkt, dra nedover med en børste, samtidig som du føner det, og bruk strittetang med en gang etter på(eller krølltang). Bruk gjerne saltvansspray, da dette gjør at krøllene holder lenger :)

 9. juli 23, 2010 / 18:47

  Håper du deler det beste tipset :D

 10. juli 23, 2010 / 19:25

  Jeg krøller jo håret omtrendt hele tiden. Men jeg går for 40-talls looken da.
  Iallefall, da er pin-curls fantastisk. Bare søk det opp på youtube, så finner du en eller annen tutorial.
  Krøller er noe av det fineste som finnes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.