Tips fra Dr.Siân Morris, del 1.

Forebyggende tiltak for en vakker sommerhud

Solkrem er den viktigste tingen å huske på hvis du ikke kan eller vil unngå solen. De fleste av oss liker sol og å nyte finværet i fri luft. Ideelt sett, hvis du har muligheten til å planlegge frem i tid, bør du følge disse tipsene:

  • Bruk klær som beskyttelse i tillegg til produkter. Hatt, skjorte med krage eller klær med solfaktor. Hatter kan være meget glamorøse. Audrey Hepburn er et strålende eksempel på en kvinne med vakker, blek hud. Man kunne se at hun tok vare på huden og hun ble ofte avbildet i hatt

  • Skal du på stranden er det nyttig å ha med seg en parasoll eller paraply til å sitte under. Husk allikevel at sand reflekterer lys. Når man kan se effekten av solskader når det er overskyet skjønner man at parasollen er ingen legitim grunn til å droppe solkremen

  • Unngå solen når den er på det sterkeste og forsikre deg om at du tar nok pauser fra solen

  • Når det kommer til produkter bør man alltid være på utkikk etter den rette solfaktoren for den rette jobben. Skal du tilbringe en dag på stranden, kjøp med deg et strandprodukt (vannfast hvis du skal svømme eller trene)

  • Tilbringes dagen på kontoret er det større sannsynlighet for å bruke korrekt dosering av produktet hvis du bruker en daglig fuktighetskrem (forsikre deg om at den har UVA og UVB beskyttelse)

  • Husk at UVA-lys er ikke den største bidragsyteren til brunfargen din men til aldringstegn

  • Ideelt sett bør man også ha et produkt med antioksidanter som Vitamin E eller Carnosine er ingrediensen man finner i Olay Daily Point Treatment Cream. Antioksidantene hjelper til med å bekjempe skader fra løse atomer. Noen av disse stammer fra solen, mens andre stammer fra forurensing, røyking og andre skadelige faktorer.
Del

Kommentarer

  1. juli 15, 2010 / 20:24

    Tusen takk for kjempegode tips!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.