Checkered shirt.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Skjorte fra Nelly, blazer og smykke fra Ellos, wedges fra Topshop, tights fra Cubus og veske fra H&M.

Ny skjorte fra Nelly. Jeg digger slike skjorter, og har lett etter en jeg liker godt lenge. Denne liker jeg godt. Jeg vet ikke hva det er med meg og ruter, men det finner jeg mye av i skapet mitt. Apropos skap. I dag skal jeg rydde i klærne mine. Du aner ikke hvor rotete det er inni der. Alt ligger hulter til bulter, null system, null orden. Jeg har lovt meg selv å bli ryddigere når vi flytter. Da skal jeg ikke la det skli ut at all.

I dag startet forresten dagen ganske så tidlig. Vilja var våken før seks, og siden sola stod rett inn gjennom soveromsvinduet hennes, hadde hun ingen planer om å sove mer. Helt greit i grunn, for da får jeg så god tid! Herrrrlig. Nå skal jeg og Vilja på trilletur. Hugshugs!

Del

Kommentarer

 1. juli 7, 2010 / 12:04

  Så fin du var!!
  Kjenner godt til rotete klesskap (og tidlige morgener:-p) og har for tiden null kontroll på skapet selv. Men nå ga du meg litt motivasjon faktisk:-D Takk søta:-)

 2. juli 7, 2010 / 12:12

  Stilig! Den kledde du godt.

  Eg burde egentlig la meg inspirere av klesskapryddinga. Klesskapet mitt her i Høyanger ser virkelig ikkje ut. Alt er berre slengt rett inn. Usj.

 3. juli 7, 2010 / 13:21

  Du er så utrolig vakker, Andrea :) Og Vilja har blitt så stor og søt :)

 4. juli 7, 2010 / 13:46

  Tøft outfit Drea og fine bilder. :)

 5. juli 7, 2010 / 14:44

  For et fint bilde av mor og datter :)

  Mitt klesskap er også rotete. MÅ ha meg en opprydding snart. Mange klær som kan kastes/gis bort til Fretex også tror jeg. Skal bli godt når det er gjort, men det er litt av et tiltak å begynne… ;)

 6. juli 7, 2010 / 21:03

  så morsomt bilde det øverste, ser ut som en modell har fått en unge som den skal holde i hånden, hehe, ^^ Så utrolig søt Vilja er!

 7. juli 7, 2010 / 21:23

  Oh, liker virkelig skjorta! Jeg har fått skjorte-dilla selv, så alt som har med skjorter å gjøre er flott!

  Snakker om flott, du som er fotograf og into ringer og slik burde jo skaffe deg en slik de har på Shanalogic.com, en sliiik http://shanalogic.com/item.php?item_id=2162&category_id=203 ! den er nais – og til bare 8$ :D

 8. Drea
  juli 7, 2010 / 22:18

  Silje: ntawwww! Hihi! :D

  Therese: ouuu, takk for tips! :D Den likte jeg!

 9. juli 7, 2010 / 22:22

  ååh, jeg elsker skoene dine Drea ! : )

 10. juli 7, 2010 / 22:52

  er ikke, men seff jeg skal! drar fredag, Ågeeeeeeeeeeee! gleder meg sykt masse! fins ingenting bedre, tror det blir min 9ende konsert med han, sommern er ikke det samme uten, og best av alt, man får se igjen aaaaaaaaalle der! ^^ Deg også regner jeg med? :D

 11. Drea
  juli 7, 2010 / 23:22

  Silje: of course! :D Håper jeg treffer på deg da! :D

 12. juli 8, 2010 / 01:23

  Kjempe fine bilder av deg, og den skjorten kledde du ! altid godt å ha god tid om morgenen :)
  Hilsen AE

 13. juli 8, 2010 / 11:05

  så kul den lille jenta di er:))) en skikkelig moteløve…

 14. juli 8, 2010 / 11:48

  Åå, så fine dere var, begge to! Skjorten så superherlig ut!:-)

 15. juli 10, 2010 / 12:37

  Stilig outfit! :D

 16. juli 16, 2010 / 20:40

  Åh, tuuusen takk for fin kommentar. Må innrømme at det betyr mye når det kommer fra en så fantastisk fotograf som deg!

  Og Vilja må være en av de søteste ungene i.. verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.