Henrik, 3 år.

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

I helga var vi jo i Trondheim, og der feiret vi Henriks bursdag. Han er blitt tre år gammel nå, så nå er han virkelig blitt en storgutt! Der møtte vi blant annet Angelica (bilde nummer 2), Adrian (bilde nummer 3 og 5) og Lucas (bilde 1 (såvidt) og 6) også, og jeg løp rundt og knipset bilder av dem. Jeg tror Vilja spiste mer kake enn meg og Kaj tilsammen, så at hun ikke fikk vondt i magen er i grunn et under, haha.

Anyways, Femelle har skrevet en artikkel om sommerferie, og i den forbindelse spurte de meg om min sommerferie. Her kan du lese det, og legg gjerne igjen en kommentar der hvor du forteller om din ferie også! Og enda en forresten – i dag fikk jeg en pakke fra Nelly som jeg skal blogge litt om i morgen. Jeg vil dessuten vise et skjørt jeg kjøpte på H&M i helgen. Yay, shopping makes me happy! So long.

Del

Kommentarer

 1. Maya
  juli 6, 2010 / 21:15

  E dåkker i slekt me Adrian? Syns hainn å Vilja va lik på d bilde du ser hainn fra sia.. :)

 2. juli 6, 2010 / 21:15

  Kjempefine bilder <3

 3. juli 6, 2010 / 21:48

  Nydelige bilder og fantastisk sommervær:-)

 4. juli 6, 2010 / 23:01

  Så flotte fargerike bilder fra bursdagsselskapet :) Gleda meg til å høyre om Nellypakken.

 5. juli 7, 2010 / 03:04

  Fine og fargerike bursdagsbilder :)

 6. juli 7, 2010 / 09:33

  Hei du!! så fantastisk flott blogg du har!! Gøy å se alle de fine bildene dine! :) du er en talentfull jente, det er lett å se!

  feel free to stop by sometime!

  xx T
  myideaofstyle.blogspot.com

 7. juli 7, 2010 / 11:06

  Oi, tantebarnet mitt heter Adrian og det andre tantebarnet mitt heter Angelica, og fettern min heter Lucas! Hehe, var litt rart når ALLE navna var kjente :-p

  Fine bilder :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.