A quarter past twelve.

Photobucket

Et bilde til av søteste Stina.

Okei, først og fremst må jeg beklage lite blogging den siste tiden, og når jeg først blogger så er det som regel bilder fra fotograferinger. Håper ikke det er så ille det heller, selv om jeg kanskje bør blogge litt selvopptatt babbel (og bilder) i blant også. Denne uka har vært ei skikkelig teit uke, for Vilja er syk, hun spyr og har feber og hoster og nyser og det kommer fremdeles snørr ut av øynene hennes, og jeg er slapp, trøtt og kald. Jeg har ikke orket å sminke meg de siste fire dagene, og jeg har såvidt orket å skifte klær. Jeg har ikke vært ut av huset siden mandag, så sånn er det. Jeg bruker etthvert ledig minutt til jobbing, men føler jeg ikke får gjort nok. Det er bare en uke til Londonavreise, og jeg burde vært ferdig med mye før den tid. Så. Ja. Jeg får nok mer tid til blogging etterhvert. Nå er det natta, så nighty-night!

Del

Kommentarer

 1. juni 4, 2010 / 00:53

  vakre stina.. og god bedring til vilja og deg.. stakkar vilja da.. syk så lenge :( men det blir nok bra snart..

 2. juni 4, 2010 / 01:01

  For en nydelig, liten jente. Se på DET blikket da! Skikkelig sjarmtroll!

  Kommer det snørr ut av øynene til Vilja? Jøss! :p

  God bedring til dere begge!

 3. juni 4, 2010 / 08:35

  Wow! Jeg blir helt «åvergjett» når jeg ser på bildene dine! Særlig de av små babyer! :) Men jeg lurer på en ting, hvordan er det du redigerer øynene? Synes du får fram fargen, og ikke minst en skarphet i øynene som er helt syk :)

 4. Drea
  juni 4, 2010 / 08:44

  Charlotte: Takk! :D jeg redigerer ikke øynene annet enn oppskarpingen jeg gjør i hele bildet (untatt på huden). :)

 5. juni 4, 2010 / 11:03

  Usj da, nå er det på tide at prinsesse Vilja blir friks. God bedring!

 6. juni 4, 2010 / 14:45

  Du tar så sykt fine bilder! Imponert!

 7. juni 4, 2010 / 17:33

  Så utrolig søt! Og de nydelige øynene! ^^
  Uff, håper hun blir frisk snart da! :)

 8. juni 5, 2010 / 11:02

  Kjenner jeg er litt sint for at jeg bor så langt unna at du ikke kan fotografere sønnen vår på fire måneder. Syns du er så utrolig talentfull!

 9. juni 5, 2010 / 19:34

  Sjelden jeg kommenterer, men jeg MÅ bare rose deg. Du er så fliiiiink! Fotografering er virkelig noe du kan, stå på :) klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.