Søsken – hjemmefotografering.

PhotobucketPhotobucket

Siden jeg for tiden er oppslukt av jobb så får dere se litt av jobben her også. Dette søskenparet var jeg på hjemmefotografering hos på mandag som var, og er er et par smakebiter på hvordan det gikk. To nydelige barn som det var veldig morsomt å fotografere!

I dag har jeg allerede hatt en fotografering, og den gikk kjempebra. Klokken halv fire kommer det en konfirmant, og etter det er jeg ferdig for dagen. I alle fall med fotograferinga. Jeg kommer nok til å redigere litt bilder i løpet av kvelden også. Men nå må jeg stikke. Wish me luck! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. mai 29, 2010 / 15:23

  Helt utrolig flotte bilder, Drea! Jeg kan sitte å scrolle gjennom bloggen din i timesvis – du er så utrolig flink!

 2. mai 29, 2010 / 15:38

  Å herlighet: øynene på den babyen er omtrent det nydeligste jeg har sett.

  Kjempefine bilder – selvfølgelig! Kanskje du burde klone vekk den firkanten ved dørkarmen (vet ikke hva det er, en lysbryter eller noe?), men det er bare småpirk altså!

 3. Drea
  mai 29, 2010 / 15:58

  Regine Pandora: aw, takk! :D Kjempehyggelig å høre! :D

  Sunniva: ja, jeg vet! De øynene var bare fantastiske. Har ikke rørt de i PS, de bare var sånn. :) Herlig! Og takk for tipset, det skal jeg selvfølgelig gjøre. Når du sa det så ser jeg jo at det forstyrrer litt jeg også. La bare ikke merke til det ista! ;) Igjen; takk for tipset!

 4. mai 29, 2010 / 20:23

  Wow, sier jeg bare, igjen! For et utrolig flott lys det er i bildene dine! Er det kun naturlig lys i disse bildene???
  Utrolig flotte!

  Hilsen Stine

 5. Drea
  mai 29, 2010 / 20:26

  Stine: takk! :D Ja, det er bare naturlig lys! :)

 6. mai 29, 2010 / 22:16

  Dette var knall!
  Er helt trollbundet til de øynene på minstemann, de var flotte!

 7. mai 30, 2010 / 14:21

  kjempeflotte bilder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.