Sweet little lips – William – Newborn.

PhotobucketPhotobucket

Hei! For noen dager siden prøvde jeg å ta litt bilder av tantebarnet mitt, William, igjen. Det gikk ikke så bra, for han begynte å gråte hver gang vi prøvde å legge han fra oss. Han vil helst sove i armene, så da ble det ikke så mange bilder. Bilde nummer to er tatt tidligere, så det ble i grunn bare det øverste bildet som ble fint fra denne fotograferinga. Kjipt. Anyways, nå er vi i Molde, og jeg skal skynde meg og ta en dusj før vi stikker til konfirmasjonen. Later!

Del

Kommentarer

  1. mai 8, 2010 / 12:30

    Elsket det øverste! Åh, fin fin fint !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.