ARMOUR.

PhotobucketPhotobucket

Fingrer er stygge, men det driter jeg i. Enda en ny ring, denne gangen en armourring fra Ebay. Kostet vel 55 kroner eller noe. Fått! Nå stikker vi til Mausund for å feire åttiårsdagen til Kajs mormor, så jeg blogger igjen i morgen. So long!

Del

Kommentarer

 1. mai 1, 2010 / 11:05

  KOs dere masse på Mausund, gleder meg til jeg skal utover neste helg selv :) Og tøff ring!

 2. mai 1, 2010 / 21:02

  Lekker lekker – me loves! Og tusen takk for svar snuppa! Det er så utrolig mye å sette seg inn i, så takker for all den hjelpen jeg kan få! :)

  Ha en nydelig lørdagskveld Drea!

  klem

 3. mai 1, 2010 / 23:34

  Tøff ring :)

  Du? Dette er kanskje et teit spørsmål, men jeg lurer på om du bruker en action for å få sånn dus rosatone i bildet? Som på disse to, blant annet :) Siden du gjør det på flere bilder liksom.

 4. mai 1, 2010 / 23:37

  Hei Drea!

  Jeg har fulgt bloggen din leeenge nå. Men jeg er veldig dårlig på å kommentere. Så i dag er det på tide;)

  Takk for en flotters blogg. Med fine bilder og ord.

  Mvh

  Karen.

 5. mai 2, 2010 / 06:27

  Jeg også har følgt med bloggen din, så ofte jeg kan! Fikk spesielt sansen for deg etter jeg så bildene av Solveig. Har en hel kalender med bilder av hun du har tatt. Du skriver så livlig og tar vavittig gode bilder! Også er det vel noe med at du er fra Frøya, et av favorittstedene mine! Keep up the good work :D

 6. mai 2, 2010 / 13:57

  Lekker ring! Og bra blogg! (Føyer meg inn i rekken av lesere som er sløve til å kommentere…)

 7. Marion
  mai 2, 2010 / 15:48

  Hei!

  Neste helg skal jeg i en konfirmasjon, den er humanistisk så det skal være i et «kulturhus», minner om en stor kinosal. Vet ikke hvor langt frem jeg får sitte, men har telezoomlinse, regner med det kommer til å være mørkt der gjestene sitter og lys på scenen ved konfirmantene. Har du noen tips om hva jeg skal stille inn kameraet på eller noen lure tips for å få gode bilder? :)

 8. Marion
  mai 2, 2010 / 15:49

  Glemte og si at jeg har et Canon EOS 1000D, hvis d spiller inn :)

 9. Drea
  mai 2, 2010 / 17:31

  Marion: veeeel. Er det mørkt så er det jo begrenset hvor bra bildene kan bli. :b Derfor har du flere alternativer. Et stativ kan være greit å ha, for da kan du la lengre lukkertid enn om du har det håndholdt. Du bør bruke et lyssterkt objektiv, det vil si et objektiv med stor blenderåpning. (Eks. 50 mm f/1.4) (Ikke bruk FOR stor blenderåpning heller da, så ingenting blir i fokus. :b) Ellers har jeg ikke så mange gode tips altså, sjelden jeg tar bilder i mørke kulturhus. :b

 10. mai 4, 2010 / 23:21

  SNYGG RING!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.