Too tired to think.

Photobucket

Etter en lang periode med få bilder av meg selv på bloggen har jeg plutselig ikke postet annet, det er akkurat som en egoboble har sprukket og sølt bilder av meg selv uttover den. Meg, meg, meg. På grunn av fyllesyke er det alt dere får i dag også. Det ble en liten tur ut i gårkveld (hvem prøver jeg å lure, det blir aldri bare en liten tur når jeg fyker på fest), og i dag føler jeg som alltid at jeg mye heller burde holdt meg hjemme. Men, men. Nå skal jeg rote litt i fryseren for å se om jeg finner kjøtt. Jeg trenger kjøtt på slike dager. And lots of it! Deretter skal jeg legge meg. Sove. Søvn er rett og slett priceless. God natt!

Del

Kommentarer

 1. april 25, 2010 / 22:15

  Jeg liker bildene av bare deg best, jeg.

 2. Tina
  april 26, 2010 / 01:18

  Do you want som cheese with that whine?? ;)

 3. Astri
  april 26, 2010 / 07:04

  Du har heeelt rett: søvne er priceless! : )

 4. april 26, 2010 / 09:35

  Først meg sjæl, så meg sjæl og så bare meg! Innimellom funker disse dagene bare best! :-)
  Fin blogg!

 5. april 27, 2010 / 10:59

  Du er så vakker, Drea! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.