En sånn dag.

Photobucket

God dag! Det har vært en sånn dag. En travel dag som byr på nye utfordringer hvert sekund. Vilja har bare sovet en liten dupp i dag, og den tok hun fra halv ti til halv elleve, og derfor er hun gretten, sint og trøtt nå. Hun har grått, lugget meg, slått litt, gitt klem, snørret, gitt enda en klem, grått mer… ja, dere skjønner tegninga. Det har vært en lettere slitsom ettermiddag. Nå sitter hun endelig og fikler med et eller annet for seg selv (en playstationspake for øyeblikket), så jeg får bittelitt tid til å slenge inn et bilde og fortelle hva jeg skal blogge i dag. Jeg ble for lenge siden spurt om jeg kunne skrive et innlegg om favorittsangene mine, og det har jeg tenkt å gjøre i dag. Jeg har tenkt å gi dere en spilleliste med mine favorittlåter på Spotify, og jeg skal prøve å begrense meg så listen ikke blir uendelig lang. Jeg vil jo faktisk at dere skal høre på sangene jeg anbefaler også! Høres det greit ut? Om dere har noen ønsker på tema til et innlegg er det forresten bare å rope ut. Det er alltid gøy. Nei, da var grininga påbegynt igjen gitt, og jeg må slenge foccaciaen inn i ovnen også. Og jeg må vaske gulvet. Jeg blogger ikveld!

Del

Kommentarer

 1. april 14, 2010 / 18:32

  Wow, for ett perfekt bilde av deg!
  Hvor lang tid brukte du på retusj av det? skulle ønske jeg hadde vært på den photoweekenden din, finnes det skriftelig materiell fra Photoshop arbeidet?

 2. Natalie
  april 14, 2010 / 19:21

  Fantastisk fint bilde av deg:)

 3. Ida
  april 14, 2010 / 21:31

  For et utrolig pent bilde av deg!

 4. april 14, 2010 / 21:54

  Kan du skrive mer om Vilja :) <3

 5. april 15, 2010 / 17:51

  Det bildet er så NYDELIG!

 6. linn
  april 20, 2010 / 19:36

  Du ligna veldig på hun svenske modellen, Pernille Holmboe!:-)

 7. april 21, 2010 / 10:50

  WOW! Vakre vakre jente! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.