Black, whitish, grey.

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Her, her og her. Trykk og kjøp!

Tre nye gensere. Veldig rynkete etter å ha blitt sendt i posten, men jeg får vel låne mammas strykejern så blir alt så bra, så. Åh, det føles godt å endelig shoppe litt igjen altså! Vet du, hadde jeg vært millionær så hadde jeg plutselig ikke vært det allikevel. Jeg hadde brukt dem opp på no time. Anyways, nå gleder jeg meg til å dra med meg Kaj for å ta outfitbilder. Jeg tipper han gleder seg også. Enormt. Jeg kjøpte forresten et par kjoler og en jeans også, bilder kommer vel en annen gang tenker jeg. må jeg jobbe litt før Vilja våkner. Med min flaks så våkner hun vel… snart. Later!

Del

Kommentarer

 1. april 13, 2010 / 16:23

  Oioi, så gøy! Jeg likte veldig godt den nederste… :D

 2. april 13, 2010 / 16:58

  Nice:)
  De små menneskene er ubersøte der de ligger og sover duppene sine….det er bare å innrømme det, vi nyter duppene vi mødre…man trenger kanskje den lille pausen fra hverandre;)
  Og vi trenger å få gjort noe! Jeg benyttet denne duppen til å lse på bloggen din.
  Ha en fin dag,- gleder meg til outfitbildene og andre shoppebilder!

 3. april 13, 2010 / 18:09

  Den hvite kjolen er bare helt nydelig!

 4. april 13, 2010 / 18:23

  Man blir alltid i godt humør av å handle litt, jeg skulle gjerne gjort det selv i dag. Men er man blakk så er man blakk. Fine kjøp!

 5. april 13, 2010 / 20:27

  FINE TING! Spesielt den øverste likte jeg veldig godt :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.