Upside Down.

PhotobucketPhotobucket

Modell: Regine Grimshei Stokkevik

To bilder til fra workshopen av fine Regine, som forresten har en veldig fin blogg som bør sjekkes ut. Ikke bare er hun modell, men hun tar fine bilder også! I dag har jeg valgt å snu henne på hodet – hvorfor det? Fordi jeg kan, vel! Fordi. Kunstnerisk frihet og alt det der. Anyways, nå kommer Nora straks, så jeg får vel hoppe ut av koseplagget (en svææææær gensergreie som ligner mer på en søppelsekk enn et klesplagg) og heller få på meg noe jeg faktisk kan bli sett i. Vi skal ut på tur nemlig. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. april 5, 2010 / 12:24

  utrolig fine bilder! Du er fantastisk flink!

 2. april 5, 2010 / 13:23

  Wow, så utrolig kult :) Gud, så dyktig du er! Og takk for rn utrolig hyggelig omtale, hehe! :) Ha en flott dag! :)

 3. april 5, 2010 / 13:57

  Fine bildene ble fra workshopen:)

  Men jeg var litt rebell og snudde laptoppen på hodet jeg da, for jeg var nysgjerrig på å se de rett vei også;)

  god påske!

 4. april 5, 2010 / 14:20

  kjempenydelige bilder!

  kos deg på tur! Vi har også gått tur i solskinnsværet idag :) Herlig start på dagen!

 5. april 5, 2010 / 14:51

  Utrolig fine bilder, jeg likte dem veldig godt begge to. Jeg husker jeg pleide å ligge med hodet ned mot gulvet fra sofaen som barn og forestille meg hvordan alt ville være hvis verden var oppned. Hadde helt glemt at jeg pleide å gjøre det før jeg så bildene dine:)

 6. april 5, 2010 / 15:11

  For noen nydelige bilder ! WOW !

 7. april 5, 2010 / 16:19

  Så flotte bilder! Hun er virkelig en pen jente.

 8. april 5, 2010 / 17:51

  Väldigt fint :) Diggar färgerna!

 9. april 5, 2010 / 18:04

  Så utrolig nydelig! Vakkert, rett og slett. Du har blitt så utrolig flink, Drea! Det er helt fantastisk. :) Stå på, du kommer nok til å nå langt innenfor fotografering!

 10. regina
  april 5, 2010 / 18:06

  du er utrolig flink!
  jeg lurte på noe, du hadde jo mørkere hår før, hvordan fikk du den fargen du har nå? hvordan farge er det? farget du det hjemme?
  du kledde vertfall den fargen utrolig gdt, men du er jo pen uansett. håper på svar! : )

 11. Drea
  april 5, 2010 / 18:29

  Regina: takk skal du ha! :D Jeg hadde helt mørkt hår ja, og så bestemte jeg meg for å bli blondere. Da tok jeg en striping med bleiking først, deretter askeblond, deretter litt mer striper, deretter en lysblond farge. Og vips, jeg var blond igjen. :) Jeg brukte litt tid på å få det bra da, uten å ødelegge håret. :) Og KUR masse! Lykke til! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.