Girl with a pearl necklace.

Photobucket

Modell: Regine Grimshei Skottevik

Ett til. Det var nok dette jeg burde ha brukt som beautybilde i stedet for det til venstre i forrige innlegg, for dette ble jo mye finere. Eller? Huff, jeg har sett meg blind på disse bildene for lenge siden. Derfor kommer jeg nok til å bytte ut dette bildet med en forbedret versjon etterhvert. Pirk, pirk, pirk. Det er alltid noe å pirke på, og jeg akter å bli ekstremt god på å se pirk. Det er sånn man forbedrer seg! Anyways, det er faktisk først i dag jeg føler meg litt sliten etter den innholdsrike langhelga. Det er sånn det fungerer, er det ikke? Når man er opptatt og ivrig merker man verken sult, søvnbehov eller at kroppen er sliten, men når man kommer hjem igjen og slapper litt av så kommer det. Pang. Men har jeg vett til å legge meg tidlig for å få litt ekstra søvn? Det har jeg aldri. Verken i full eller edru tilstand. (Long story fra Holmsbu.) Men skal jeg faktisk krype til sengs, før det blir altfor sent. Natta!

Del

Kommentarer

 1. Ingrid
  mars 29, 2010 / 23:27

  God natt!:)

 2. mars 30, 2010 / 00:37

  Nydelig bilde, takk for sist, det var veldig hyggelig å treffe deg og kurset var megabra:) God påske:)) Snakkes rundt neste sving:))

 3. mars 30, 2010 / 00:37

  Nydelig bilde, takk for sist, det var veldig hyggelig å treffe deg og kurset var megabra:) God påske:)) Snakkes rundt neste sving:))

 4. mars 30, 2010 / 09:25

  Oioi, helt nydelig, rett og slett!!

 5. mars 30, 2010 / 13:41

  Utrolig nydelig bilde! Fantastiske farger :)

 6. ida
  mars 30, 2010 / 14:22

  Bildet var superfint, men hun jenta hadde en merkelig nese D:

 7. Sabrina
  mars 30, 2010 / 14:23

  Nydelig bilde! Jeg liker dette bedre än det till venstre :)

 8. mars 30, 2010 / 16:19

  Bilderna är ju helt fantastiska! Fortsätter du så här så kommer du att gå långt :)

 9. mars 30, 2010 / 19:27

  Takk for koselig kommentar på bloggen min, Drea :) Jeg tror ikke jeg hadde greid meg så bra work shopen egentlig, jeg synes det er morro å ta bilder, men kan ikke så mye :) Trives mye bedre som modell, og det er jo ingen sak når man har fotografer som deg! :) God påske! :)

 10. Drea
  mars 30, 2010 / 19:36

  Regine: du er utrolig flink som modell også, så da er det jo ikke noe problem! Var veldig gøy å ta bilder av deg! :D Jeg skal heeeelt klart ta mer fashion/beauty-bilder fremover!

 11. mars 31, 2010 / 00:07

  Jeg liker at du ikke bare tar studiobilder. Det er absolutt ikke noe galt med de, men jeg syns det er kult at bildene ikke alltid er så perfekte. At det er et særpreg i bildene. Jeg liker bloggen din veldig godt. Fortsett sånn:)

 12. mars 31, 2010 / 08:52

  jempe flott :D
  Jeg har egentlig veldig lyst å se ett av dine bilder helt uredigert mot ett som er ferdigredigert. Jeg ser liksom ikke helt hva jeg må redigere på bildene jeg :/

 13. april 3, 2010 / 00:34

  Kjempefint bilde, gøy å se noe utenfor studio og. :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.