Sommerbilder dere ikke har sett før.

Her er noen sommerbilder fra i fjor som jeg ikke postet den gang, men som gjør meg ekstra glad i dag og som derfor får pryde bloggen nå istedet. Jeg får ikke sagt hvor mye jeg gleder meg til det er grønt, blått, varmt og sol rundt meg, og uansett hvor rart det høres ut så gleder jeg meg nesten mest til å ta bilder. Jeg er mye flinkere (og har bedre kamera) til å ta bilder i år enn i fjor, og jeg har dessuten ei aktiv jente som antagelig kommer til å gi meg mange fine sommerminner. Jeg håper dessuten på å få litt uteoppdrag til våren/sommeren også – familiebilder, baby/barnebilder, bryllup. Tenk så mange fine bilder det kan bli! Er det rart jeg gleder meg? Jeg er nok ikke alene heller. Jeg tror 9 (og en halv) av ti gleder seg til varmere dager. Kan det ikke bli ordentlig vår – nå? Lukker-øynene-hardt-og-ønsker-seg-vår. Åpner øynene igjen. Nei, ikke vår enda heller gitt. Jeg får prøve igjen om et par-tre uker. Imens får jeg pakke litt til i morgen. Workshop, here I come! (Jeg skal selvfølgelig blogge masse derfra!) Hugs.

Del

Kommentarer

 1. mars 23, 2010 / 15:36

  Lykke til på workshop :) det blir sikkert kjempemoro.. kan ikke vente nesten på våren .. Gleeder meg, ferdig med snø nå

 2. mars 23, 2010 / 17:04

  har også lyst på skikkelig vår! :) kos deg på workshopen!

 3. mars 23, 2010 / 17:13

  Kjempefine bilder ;) Er faktisk i vår-stemning idag jeg! Nydelig vær ute!

 4. mars 23, 2010 / 19:45

  Åå, sommer. Også baaaaby Viljaaa <3

 5. mars 23, 2010 / 20:58

  Kjempe fine bilder, spesielt det nederste :) Jeg gleder meg superduper mye til sommeren jeg også. I dag har jeg faktisk litt vårfølelse, var så herligt vær idag! Tørre veier, sol og vårluft, love it!

  Gleder meg til å se bildene dine også, jeg elsker bilder som er tatt ute :) Blir enda litt finere enn andre, ofte.

 6. mars 23, 2010 / 21:43

  Kjempeflotte Bilder :)

 7. mars 23, 2010 / 22:05

  Så deilig med sommerbilder :-) Og du er virkelig flink, skikkelig imponert er jeg!
  Lykke til på workshop!

 8. mars 23, 2010 / 22:58

  Herlige bilder! Enda herligere med sommerbilder nå når vi har det så vått og kaldt :p

  sv; Ja, ikkesant:)! Takk for det :D

 9. mars 24, 2010 / 00:10

  Det blir deilig med vår og sommer ja. Og få fotografere noe annet!

  Flotte bilder du har lagt ut fra sommeren som var!

  Og kos deg på workshop!!

 10. mars 24, 2010 / 00:18

  Fine bilder – det øverste til venstre var skikkelig tøft!

 11. mars 24, 2010 / 02:49

  Her går det mot høst (og ikke vår), og det er ikke noe gøy altså..! Skulle gjerne ha hatt sommer hele året jeg altså! (: hihi..

 12. Oda
  mars 25, 2010 / 00:38

  Herlige bilder, med sommerfeeling! rett og slett herlig med vår og varmere vær : )

 13. mars 25, 2010 / 12:44

  Herlig! Gleder meg til sommer naa!

  Lykke til paa Workshop’en :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.