Hippie.

Jeg syns trynet mitt har vært litt for lite på bloggen i det siste, så her er et trynebilde til av meg. Og et bilde av focacciaen som jeg har begynt å lage til dagens middag. Jeg er ingen baker, så jeg tar alltid den letteste utveien. Focaccia på 1-2-3. Helt supert spør du meg. Kveldens planer ble brått endret da Kaj plutselig fant ut at han må på jobb i natt, så ikveld blir det Norske Talenter, kakao, druer, jobb, Nytt på nytt og Senkveld på meg. Helt greit, men kanskje ikke like spennende som de originale planene. Anyways. I morgentidlig drar jeg til byen for å ta nyfødtbilder, og jeg skal dessuten på konsert en tur også. Monzano. Og øl. Det blir nok ikke så verst tenker jeg. Jeg gleder meg! Later.

Del

Kommentarer

 1. mars 19, 2010 / 19:54

  Søteste hippien jeg har sett!! Ble focacciaen god?

 2. mars 19, 2010 / 20:10

  Du ser alltid bra ut på bilder – heldiggrisen!!
  Vi har samme «fredagstvvaner»:)

 3. mars 19, 2010 / 21:00

  Er desverre ikke flink til å synge i det hele tatt, DET er en drøm det! åh

  Så nydelige øyne du har :) og focaccia er jo bare ekstremt digg.

 4. Silje
  mars 19, 2010 / 22:13

  Har aldri helt skjønt vitsen med foccacia 1-2-3, foccacia er jo bare mel og salt ca, pluss vann og olje, men det må man jo tilsette 1-2-3 pakkene uansett..

 5. Drea
  mars 19, 2010 / 22:26

  Silje: er det? :b Hehe, men det ante jo ikke jeg, og jeg har vært litt for lat til å søke opp en oppskrift! Men da vet jeg det til neste gang – jeg kan lage selv!;)

 6. mars 20, 2010 / 00:09

  Fint bilde av deg:)
  Skjønner godt at du velger den enkle løsning. Du er neppe den eneste;)
  Kos deg i helgen!

 7. Drea
  mars 20, 2010 / 00:36

  Nathalie: åh, takk for link! :D Skal sjekkes ut. :)

 8. mars 20, 2010 / 03:25

  Aldri smakt det jeg! Følte meg sykt amatør nå. Shit. Men nå kommer jeg aldri til å gidde å lage noe sånt til middag heller da. Er det ikke like raskt som pommes frites i frityr, eller hurtigris, så er det uaktuelt. STYGG livsstil, med andre ord!

 9. Tina
  mars 20, 2010 / 21:16

  Der kom foccaciaen ja ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.