Textures.

Tjohei! Det er gøy å leke med textures i photoshop! Det skal jeg prøve å gjøre oftere – ikke med slike unødvendige bilder som dette, men med… ordentlige bilder. Ikke studiobilder, da. Men… ja.

Dagene er så travle nå etter at Kaj begynte på jobb, så jeg føler at jeg ikke rekker å jobbe nok. Jeg rekker ikke å trene nok (les: overhodet) og jeg rekker ikke slappe av ordentlig. Derfor må jeg prøve å være litt rask her nå, før jeg kaster meg over bilderedigering som helst burde ha vært ferdig for lenge siden. I dag var forresten jeg og Vilja på ettårskontroll, og Vilja har blitt ti og et halvt kilo tung og syttini centimeter. Akkurat helt perfekt er hun. Og dessuten har hun begynt å slippe taket i bordet når hun går. I dag slapp hun, gikk rett ut på det store gulvet, og når hun oppdaget hva hun hadde gjort så gråt hun. Hun gråt mens hun gikk, men klarte allikevel å gå helt til nærmeste stol for å få noe å holde i igjen. Flink! Jeg er superstolt. Babyen min går. Utrolig. Nå: jobbings! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. februar 9, 2010 / 17:57

  Tekstures er gøy :D

 2. februar 9, 2010 / 18:01

  Textures er kjempegøy, men jeg bruker det alt for lite. Er nok noe jeg må bli flinkere til å bruke oftere! :)

 3. februar 9, 2010 / 18:51

  Stilig! Forresten, du har ikke noe tips om et bra sted å starte om man ønsker å lære grunnleggende ting i Photoshop? :)

 4. februar 9, 2010 / 19:19

  Tøft bilde og bra det gikk bra på ettårskontrollen med Vilja da. ;) Lykke til med redigeringen også forresten. Lurte også på om du hadde kunnet/villet laget en tutorials om hvordan du redigerte øynene før du kjøpte den actionen? Du får nemlig øynene så bra til både med og uten den… hehe. :P

 5. februar 9, 2010 / 20:38

  Oh, det ble jo bra resultat!

  Litt nysgjerrig på hva slags objektiver du bruker. Prøvde å snuse rundt, men fant ikke helt ut.

 6. februar 9, 2010 / 20:39

  ^og glem siste jeg fant jeg fant.

  Forresten er du råflink fotograf.

 7. Drea
  februar 9, 2010 / 21:01

  Morbeline: takk! :D Men forresten; jeg har oppdatert den kamerautstyrsiden nå, for den var litt uoppdatert… :b

 8. februar 9, 2010 / 21:05

  Kjempestilig Drea! Flink flink:-)

 9. februar 9, 2010 / 23:34

  Haha, jeg ser det for meg! Full panikk over at hun går selv, hah! :D Søta – også så flink da!

 10. februar 10, 2010 / 09:18

  Tekstures er kjempe goey, glemmer aa bruke jeg ogsaa :)

 11. februar 10, 2010 / 14:49

  Flinke Vilja :D

  Herlig bilde :) textures er kult, men jeg har aldri fått ut fingern og lært meg det. Kanskje jeg skal gjøre det i vinterferien? :P Bruker du egne bilder, eller kjøper du på nett?

 12. Drea
  februar 10, 2010 / 15:32

  bente: både og! Eller… jeg kjøper vel sjelden, men googler textures så kommer det opp mange høyoppløselige bilder! :D

 13. februar 10, 2010 / 23:32

  Textures er gøy :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.