Newborn.

Her er et nytt bilde av Gyda, tatt i dag. Som du kanskje ser så sover hun ikke her, for hun ville ikke sove noe mer i dag heller. Hun likte visst ikke å være naken – det ble kanskje litt kaldt til henne på tross av at det var fin temperatur i rommet. Jeg ble ikke hundre prosent fornøyd med dette bildet, men jeg bare måtte poste det allikevel – på grunn av den avslappede sofastilen. Jeg skal prøve meg på et lignende bilde en annen gang. Jeg skal jo bli tante i slutten av april (har jeg nevnt det?) og den babyen skal nok bli fotografert en god del. Da skal jeg legge ham helt naken oppå der med føttene under seg og hodet skal hvile på hendene. Det tror jeg blir kjempefint. Og tantebarnet mitt kan jeg jo være mye sammen med, så da blir det nok ikke noe problem å ta bilder når han sover godt. Jeg gleder meg!

Del

Kommentarer

 1. januar 13, 2010 / 20:23

  Synes bildet ble flott jeg og søt baby også. ;) Så moro at du skal bli tante da!

 2. januar 13, 2010 / 21:11

  Kjempe fint bilde ja ((:

 3. januar 13, 2010 / 21:23

  Er hun bare ni dager? Hun så så stor ut :P

  Fint bilde:)

 4. januar 13, 2010 / 21:25

  Åh, så vakker. Babyer er så herlige, gleder meg til det er min tur! :)

  Jeg har foresten sendt en mail til deg :)

 5. Drea
  januar 13, 2010 / 21:34

  Jeanett: hun er absolutt ikke stor, det bare ser sånn ut på bildet! ;) Hun er kjempeliten! :D Og så søøøt!

 6. Gry
  januar 13, 2010 / 22:11

  hei :)
  bare lurer på hvor du har kjøpt det teppet og hvor mye det kostet?
  jeg har lett og lett. finner bare sånne andre som er mer krem-hvite. ikke pent på bilder! vil ha kritthvitt og sånn langhåra som du har der:) Liker selv å ta bilder, og blir selv tante i år (til 2 faktisk, ikke tvillinger altså. så vil kjøpe slik teppe så jeg får tatt bilder av de søte små :)

 7. Drea
  januar 13, 2010 / 22:35

  Gry: dette er også mer kremhvitt, men jeg har redigert det til hvitt i Photoshop! Det er forøvrig kjøpt på Barnas Hus! :) Ojoj, gratulerer med TO kommende tantebarn! :D

 8. januar 13, 2010 / 23:40

  Likte utrolig godt dette bildet her :)

 9. januar 17, 2010 / 00:15

  Kjempesøtt bilde! Men ja, hun så stor ut. Tenkte at hun var 1 år jeg :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.