Cranky.

Ja, jeg har påteipa blitz.

Hei. Idag er jeg cranky. Håret mitt er skittent, etterveksten er overveldende og jeg har brukt opp alle pengene mine på kamerating, så jeg kan ikke unne meg selv en tur til frisøren heller. Det resulterte i at jeg nå, helt impulsivt, sitter med striper i håret og krysser fingrene for at håret mitt ser bedre ut etterpå, og ikke verre. For det kan gå begge veier. Dessuten har jeg veldig, veldig lyst til å ta bilder i dag. Jeg fikk ikke sove i gårkveld på grunn av alle ideene jeg fikk, men jeg har jo ikke kamera som fungerer i studioet. Heldigvis er ikke kameraet langt unna nå. Det er i Oslo, og bør vel være her innen et par-tre dager. Da kommer jeg til å bo i studioet en stund. Jeg har så mange planer! Nei, nå må jeg virkelig løpe og skylle ut stripene, og enten hoppe av glede eller banne av irritasjon. Later!

Del

Kommentarer

 1. januar 6, 2010 / 15:56

  Så spennene. Håper vi får se det flotte resultatet etterpå. Jeg kan hente kameraet for deg. ;)

 2. januar 6, 2010 / 16:02

  Jeg gleder meg virkelig til å se resultatene ;) Og jeg gleder meg til du får kameraet! Det blir kjempebra for deg :)

  Kunne du lagt ut noen bilder der du viser før og etter redigering? tar du kun bilder i RAW?

 3. januar 6, 2010 / 16:20

  Spørs om man tør å spørre deg idag når du er cranky:)) hehe..men greia er at jeg er så irritert at jeg knapt klarer å tenke..og kanskje du kan hjelpe meg litt:) Jeg fant ut at jeg har den action som du bruker. Eye doctor. Da jeg endelig klarte å legge det inn i Elements så prøvde jeg det på et bilde. Vil nevne at jeg ALDRI har prøvd action før. Jeg fikk det ikke til å funke. Bildet ble blått og øynene ble ikke noe bedre. Er det slik at jeg kan ha glemt å gjort noe?? Må man markere øynene? Må filen ha en viss størrelse? Jeg har googlet og prøvd masse men finner ingenting…så jeg må bare spørre deg:) Håper håret blir bra foresten:D

 4. eline
  januar 6, 2010 / 16:28

  hihi, får vi se bilde av håret etterpå? : )

 5. Drea
  januar 6, 2010 / 16:34

  Caroline: jeg gleder meg også! :D Kan godt legge ut før-og etterbilder, men ikke i dag. Det får bli en annen dag! :) Jeg tar forresten alltid bilder i RAW.

  Christina: sikker på at du kjøpte actionen til elements, og ikke til CS? Det er to forskjellige skjønner du, så det kan være derfor det ikke fungerer hos deg! :/ Da må du kjøpe den til elements i stedet!

  Eline: ja, men nå er det for mørkt ute til å få tatt bilder som blir fine! :b Trenger lyyyys! Gleder meg til vår, jeg. :)

 6. januar 6, 2010 / 16:45

  Kamera du har bestilt deg?:)

 7. januar 6, 2010 / 17:24

  Jeg er så syykt misunnelig på studioet ditt, Drea! :b :)

 8. Drea
  januar 6, 2010 / 17:38

  Henrik: 5D mark ii! :D Oh, joooooy!

 9. KATARINA
  januar 6, 2010 / 19:09

  jeg bare lurte på en ting, som ikke har noe med innlegget å gjøre. men såklart handler det om foto!
  det er slik at nå er det utrolig fint lys ute, og jeg løper ut å tar bilder. Men det er også veldig, veldig,veldig kaldt! Men jeg har heller ikke noen bra votter/hansker å bruke når jeg tar bilder. Og derfor så fryser jeg nesten av fingrene mine! Bare nesten. Derfor så lurte jeg på om du har noen tips til hva man kan bruke på hendene når hodet har så mange ideer som vil bli slupper ut i aksjon.

 10. januar 6, 2010 / 21:52

  Det er nesten fælt å få så mange ideer akkurat når du skal sove! Foresten, jeg beklager så veldig at jeg dret meg om det spørsmålet om du bodde på Hitra, jeg blander Hitra og Frøy så ofte! Pinlig!
  Du får ha lykke til med stripingen;)

 11. januar 6, 2010 / 23:13

  Andrea- etterveksten din var ikke overveldende. Har ikke sett at du har det en gang jeg :-P
  Og at du har brukt opp pengene dine på kamerating er jo bare en investering.
  you go girl! <3 <3

  er foresten spent på og se hvordan håret ditt ble. Sikkert superfint! (men det er det uansett da, hihi)

 12. Drea
  januar 6, 2010 / 23:16

  Christine: hihi, det går HELT fint! Jeg skjønner godt at du blander! :D

  Andrea: awww, you made my day! :D

 13. januar 6, 2010 / 23:28

  Lykke til med stripene! Du får ta med kameraet ut å fotografere frostlandskap og hav som ryker. Men pass på så du ikke fryser fast ;)

 14. januar 7, 2010 / 09:23

  Påteipa blits, det liker vi..! Haha.. Lykke til med stripinga, blir nok bra skal du se.. ;)

 15. januar 7, 2010 / 11:05

  ågg, håper det blir kjempefint! Det gjør det sikkert, synes alltid du er fin på håret uansett hvor mye du endrer på farge/klipp jeg. En av få som kler det meste :D

 16. januar 7, 2010 / 11:07

  haha, det skulle selvfølgelig stå åhh! ;) Så litt merkelig ut!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.