Ensom på en benk.

To bilder fra da vi var i Stavanger i sommer. Jeg er nemlig litt veldig forbanna på kameraet mitt i dag, og har boikottet det. Men bare for i dag. I morgen skal jeg ta bilder av Vilja med naturlig lys, for problemet med kameraet (som gjør meg så sint, så sint!) er at blitzene ikke utløses. Og det er helt klart kameraet, og ikke blitzene eller kablene eller noe annet. Jeg forstår nå at jeg bør ha et kamera i back-up så raskt som mulig, så jeg tror jammen jeg skal bestille meg et nytt kamera også. Jaja, nå skal Vilja legges! Hun sitter vedsiden av meg og fniser nå, men jeg ser at hun er trøtt. Hun lurer ikke meg, den rampen. Apropos ramp. Vilja har blitt en skikkelig bølle, men jeg kan ikke gjøre annet enn å le i smug. Hun er supersøt når hun er bøllete fortenk. Bøllefrø. Fnis. Ciao! (Tre ord jeg forresten aldri trodde jeg skulle skrive etterhverandre.)

Del

Kommentarer

 1. desember 15, 2009 / 19:26

  Flotte bilder. Februarbarne virker litte bøllete, jeg har en her hjemme også. Hehe.

 2. desember 15, 2009 / 19:29

  Kjempetøffe bilder ! Digger bloggen din og bildene du tar og hele pakka : )

 3. desember 15, 2009 / 19:34

  Så kjedelig med kameraet! Har problemer med mitt nå også, får ikke lagt inn bilder på PC-en. Og det er kameraets feil..
  Fine bilder :)

 4. desember 15, 2009 / 21:17

  Hehe du skriver så herlig:-) Blir glad av å lese:-D

  Jeg har to bøllefrø, og jeg kan garantere deg at det ikke blir bedre:-P

  Så ufattelig irriterende med kameraet ditt da! Håper det ordner seg så fort som mulig, for du er jo fotodama og MÅ ha funkable kamera!

 5. desember 15, 2009 / 21:46

  Du tar skikkelig fine bilder. Liker spesielt slike bilder som det er her; med litt vintage preg. Men studio bildene også er jo bare helt herlige :)

 6. desember 15, 2009 / 23:43

  Kjedelig når det streiker, aldri opplevd det med mitt heldigvis1 :)

 7. desember 16, 2009 / 00:12

  Dumt at du har problemer med kamera da, men får satse på at du får ett godt back-up kamera da. ;) Flotte bilder også forresten.

 8. desember 16, 2009 / 04:55

  Fine og spessielle bilder! (: Vilja er søt..!

 9. desember 16, 2009 / 11:44

  I like’em! :D Stemningsfulle.

  Så ufattelig irriterende det med blitzene! Argh – kan forstå at slikt får blodet til å koke litt…

 10. desember 16, 2009 / 19:34

  Fine bilder, som alltid.
  Haha, bøllefrø. Så søtt :)

 11. desember 18, 2009 / 23:01

  du må fortelle hva bøllefrøet gjør da ;) Elsker å høre om hva småbarn kan finne på, hehe, de er alltid så lure, ^^

  Mitt kamera nekter tidvis å ta bilder i det hele tatt! Hva er greia med deeeet liksom? argh.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.