Tre julegavetips.

To julegavetips pluss en liten sniktitt på hvordan portfolioen min blir.

I går fikk jeg en finfin pakke fra Phillips. På bilde nummer en ser du Philips Notebook Cushion Speaker, en pc/mac-pute med høytalere. Den er supersmart! Jeg har alltid brukt en vanlig teit pute, og macen har falt i gulvet en gang allerede. (Ups! Heldigvis falt den bare bittelitt, og alt gikk bra.) Denne puta har… hva skal man kalle det… dotter (?) som gjør at den ikke glir av. Et supert julegavetips til den som måtte være like avhengig av pc/mac som meg. Puten koster 699 kr.

På bilde nummer to ser du en krøll- og rettetang. Den er, som du kanskje ser, ikke åpnet enda, men jeg skal teste den i morgen tenkte jeg. Det er også en finfin julegave til jenter som, believe it or not, har bruk for å enten krølle eller rette håret. Høhø. Gleder meg til å prøve den i morgen! Forhåpentligvis får jeg fine krøller!

Mitt tredje julegavetips, som er det beste og viktigste av dem, er en julegave som redder liv. Leger uten grenser gjør en fantastisk jobb som ikke bør gå ubemerket hen, og det skulle bare mangle om vi kunne støtte dem i det de gjør. Ta en titt her, og kjøp en julegave som virkelig teller til dine nærmeste.

Del

Kommentarer

 1. desember 11, 2009 / 15:16

  Genialt :) Mac’en min har også fått seg en trøkk noen ganger..
  Gleder meg til å få se!

 2. desember 11, 2009 / 15:30

  Ohhhhhh, hvor mye har du betalt for den macputen??? :-O Er den god å ha på fanget?

 3. Drea
  desember 11, 2009 / 15:44

  Monajenten: den er kjempegod å ha på fanget! :D
  Puten koster 699! Kjempesmart er den! :D

 4. desember 11, 2009 / 16:08

  ooh, med høytaler, suuuuuper smart! :D

 5. desember 11, 2009 / 16:33

  Ahhh! :D Den nydelige Maccen! :D Loving it! :D Er en 17 tommer sant?! :) Nais! :)

  Smart produkt! :D

 6. viv
  desember 11, 2009 / 16:34

  Har du en link til hvor man kan kjøpe macputen? Jeg finner den ikke hos apple store..
  Takk! :)

 7. desember 11, 2009 / 19:26

  Så smart pute :) Jeg takler ikke å sitte med pc’en i fanget jeg da, men genialt for de som gjør det. Jeg har som tradisjon at jeg kjøper julegaver til de voksne i familien fra enten Leger Uten Grenser eller Unicef. Enkelt, greit og virkelig nyttig :)

 8. desember 11, 2009 / 20:01

  Den puten var virkelig ikke dum! Blir ganske varmt å ha laptopen rett i fanget…

 9. desember 11, 2009 / 20:23

  Hvor mye koster rette/krølltangen?

 10. June
  desember 11, 2009 / 22:03

  Ååh, jeg vil ha krølltang! Har prøvd å lage krøller med glattetanga mi, men jeg får det ikke til! Og jeg skjønner ikke hvorfor, for det ser så enkelt ut når Anne gjør det, med den samme tanga! D’oooh. :P

 11. Tina
  desember 12, 2009 / 19:18

  Jeg lurer på hvor vi eventuelt får kjøpt krøll/rettetanga? Har du testa den? :)

 12. desember 15, 2009 / 11:03

  Jeg ønsker meg krøll tang :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.