Repeat.

Hei. Hvis du ikke vil høre om mine travle dager og dårlige unnskyldninger for at jeg ikke blogger så mye; ikke les videre. Jeg har så veldig lyst til å blogge skikkelig bra, med fine bilder av meg selv i sauemaska mi, i en fin kjole eller… noe, men tiden går så fort at jeg stresser rundt som om en eller annen løper etter meg med en hammer. Jeg tenkte jeg skulle ta noen bilder av meg selv med sauemaska i dag, men så ble det så altfor fort mørkt. Intet lys, ingen bilder. I stedet har jeg tatt bilder i studioet i dag også, redigert bilder i dag også og lekt med Vilja i dag også. Vilja har dessuten nesten ikke sovet de siste døgnene. Jeg mistenker at det er fler tenner på vei opp, og da gjør det vel litt vondt i munnen kan jeg tenke meg. Hun vil helst at jeg sitter i senga så hun kan sove meg, men det går jo ikke. Jeg kan ikke sitte på soverommet hele kvelden jeg heller. Nevnte jeg forresten at vi er forkjøla igjen hele gjengen? Dessuten, sånn helt off topic, så trenger jeg sårt en ny header. Blæh. Kort oppsummert; det er litt travelt for tiden, jeg trengertrengertrenger en ny header og formen er ikke helt på topp. Ciaaaaaaaao!

Del

Kommentarer

 1. november 30, 2009 / 20:26

  dere er ofte syk fortiden,.. hm! Ikke bra ikke bra, fram med tran og vitaminer! God bedring! =)

 2. Drea
  november 30, 2009 / 20:32

  Silje: ja, vi har liksom hatt forkjølelse av og på de siste… tja, fem ukene! :b Lei av snørrete neser nå! :b

 3. november 30, 2009 / 20:45

  Du får ha lykke til i disse travle dager og god berding;)

 4. november 30, 2009 / 21:03

  Jeg liker å lese bloggen din uansett. Du har så nydelig design, og mange fine bilder.

  Og jeg misunner deg hårfargen din! Rødt hår er så utrolig fint :)

  Fortsett å blogge, og god bedring! :)

 5. desember 1, 2009 / 00:41

  Bruk jordbærheaderen din! Den fikk meg til å begynne å lese bloggen din i fjor ;)

  Spis masse vitaminer så blir dere ikke syke, god bedring :)

 6. desember 1, 2009 / 02:38

  God bedring! (:

 7. desember 1, 2009 / 11:29

  Oi, det hørtes slitsomt ut med syk liten jente! Og med foreldre som ikke er helt i form… Håper dere kommer dere raskt alle tre, og at Viljas tenner kommer til syne snart!

  Skjønner godt at det blir litt vel travelt for deg, jeg – slik må det jo bare bli i perioder. :)

 8. desember 1, 2009 / 13:44

  det er ikke gøy å ikke føle seg helt topp – i allefall når man ikke har tid til å legge seg ned heller.
  har du rødt hår igjen – jeg digger den røde fargen din jeg!!
  GOD BEDRING!!!

 9. Drea
  desember 1, 2009 / 16:34

  Josefin: det er et gammelt bilde, men jeg savner rødt hår litt! :b Så det spørs om det blir rødt i nærmeste fremtid. :)

 10. malene
  desember 1, 2009 / 20:22

  Du er sinnsykt pen, jeg digger bloggen din, digger deg, digger bildene du tar ! de er helt fantasiske, er det mulig !!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.