Friday 13:39.

Det er fredag igjen. Vilja sov nesten ikke i natt, så jeg er rimelig sliten og trett. Du vet den følelsen du får når du må våkne klokka fire på morgenen for at du og familien skal rekke flyet til syden? Den ekle, kvalmende tretthetsfølelsen du ikke kommer unna uansett hvor tidlig du legger deg. Sånn føler jeg meg i dag, bare enda litt verre. Jeg skal jo ikke til syden, så det blir liksom ikke verdt det. Heldigvis fikk jeg en liten melkesjokolade av Kaj da han kom hjem fra butikken. Den hjalp. Vilja burde kanskje også fått en, for hun er ikke i så veldig godt humør for øyeblikket hun heller. Hun er nok lei av å være syk, og jeg skal ikke legge skjul på at jeg hadde blitt litt glad om hun ble frisk igjen jeg også. Nei, nå skal jeg… trenger jeg virkelig å si det? Du klarer nok å tippe det om du tenker deg pittelitt om. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. november 20, 2009 / 15:17

  I know the feeling :/
  Jævlig å ha sånne i ukedagene, hvertfall når man må holde ut sånn på skolen hele dagen.. Men om man skal til syden blir det andre boller :]

 2. november 20, 2009 / 15:25

  sv: Humm, den skal på en måte være over innleggene og under headeren :)
  Ser det så rart ut a ? =) hihi .

 3. november 20, 2009 / 15:28

  Kjempe fine bilder!

 4. november 20, 2009 / 15:52

  God bedring til Vilja :) Håper hun blir frisk snart, ikke noe gøy å ha en syk baby…

 5. november 20, 2009 / 16:09

  Ja, det hadde vært noe det ja. Hadde vært fint med flere fokuspunkter. Men jeg hadde ikke råd til det nå, og måtte ha dette. hehe… men det kommer, det kommer ;)

  lekkert bilde av orkideen :)

 6. november 20, 2009 / 20:05

  God bedring til Vilja. Det er et utrolig fint navn forresten. Håper hun blir bra i helgen, og at det gjør deg blid :)

 7. november 21, 2009 / 19:58

  åå, den følelsen er så ekkel! Håper det går over, og at Vilje snart blir frisk igjen :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.