Tirsdag.

Jeg repeterer meg selv for tiden, både med bilder og ord. Jeg har vel knapt postet annet enn studiobilder den siste tiden, og ordene… vel, hvor skal jeg begynne? Ordforrådet mitt har blitt labert, og enkle, ubetydelige setninger preger bloggen. Hverdagslig dilldall ingen har så veldig stor interesse av å høre på, men som er umulig å overse når man først titter innom her. Jeg lover meg selv å skjerpe meg hver eneste dag, men jeg finner aldri tid nok til å faktisk gjøre det. Denne uken har jeg intet mindre enn fem fotograferinger, og det sier seg selv at slikt tar tid. Bloggen blir nedprioritert i den forstand at jeg glemmer å tenke før jeg rabler ned noen ord, men jeg håper det går greit. På kort sikt. Snart får jeg forhåpentligvis nok konsentrasjon til å skrive godt igjen også, og ikke bare poste masse bilder. Men nå skal vi ut på en liten trilletur, og jeg skal plage Kaj til å knipse et par bilder av meg. Later!

Del

Kommentarer

 1. november 10, 2009 / 16:00

  Stilig bilde :) Lykke til med fotograferingene denne uka! Det blir sikkert råbra ;)

 2. Gunvor
  november 10, 2009 / 16:14

  Elsker bildene dine. Blir så misunnelig når jeg ser dem, og så får jeg så lyst til å finne frem kamera og ta slike jeg også, selv om jeg aldri hadde fått det til :)

 3. november 10, 2009 / 17:17

  Lykke til med forograferingene :D

 4. november 10, 2009 / 17:54

  Utrolig kult bilde :D

 5. november 10, 2009 / 18:40

  Å, så gøy at du har mange oppdrag! Well done, girl! :D Stå på – lev livet ditt, og ikke bry deg så mye om oss. ;) Jeg liker bloggen din, jeg!

 6. november 10, 2009 / 19:04

  Jeg elsker å se masse bilder på bloggen din! Alle er så utrolig fine og inspirerende!

 7. maja
  november 10, 2009 / 20:25

  Bildene dine er så utrolig fine, de har gitt meg masse inspirasjon :) Så du er absolutt unnskyldt, jeg liker uansett bloggen din akkurat slik den er ;) Håper bare du poster noen av bildene fra fotograferingene dine denne uka, for jeg blir veldig imponert av de fine bildene :)

 8. november 10, 2009 / 23:14

  Jeg lover deg, du hadde aldri hatt så mange kommentarer og besøkende om vi ikke hadde likt å lese om hverdagen din! :D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.