Etterpåklokskap.

Gammelt bilde med dårlig fokus. Det er gøy å bla i gamle (eller rettere sagt; «gamle» bilder) og se hvor mye jeg har utviklet meg siden den gang, sånn fotografisk sett. Hvor mye mer jeg kan nå. Jeg husker godt hvor fornøyd jeg var med bildene, men nå… Nå ser jeg jo mange åpenbare feil og mangler. Enkle ting jeg burde ha visst. Som for eksempel å fokusere på øyene når man tar portrettbilder som dette.

Men nok om det. Formen min har blitt verre, og Vilja har tydeligvis også blitt smittet. I natt sov vi så og si ingenting, og det kjennes i dag. Jeg er trøtt, stemmen min forsvinner snart og hodet har eksplodert et par ganger i løpet av dagen. Minst. Huff, så fælt jeg har det. Neida, jeg tuller bare. Jeg har det utmerket (om vi ser bort fra forkjølelsen selvfølgelig, men den er jo ikke av stor betydning), så jeg mener ikke å være ei sutrete pyse altså. Nå er det X-factor og kakao, og etter det blir det litt bilderedigering før jeg skal krype opp i fosterstilling i senga og forhåpentligvis sove litt mer enn hva jeg gjorde i natt.  Ciao!

Del

Kommentarer

 1. oktober 7, 2009 / 20:27

  Åh, bildet var nydelig uansett syns jeg :)

 2. oktober 7, 2009 / 20:33

  God bedring! Forresten, jeg syns bildet var fint jeg! Skulle tro det var hentet ut fra et blad (:

 3. oktober 7, 2009 / 20:34

  Synes nå bildet var kjempe fint jeg.. :P
  Du får ha fortsatt god bedring da!

 4. oktober 7, 2009 / 20:42

  Jeg synes faktisk at det bildet er kjempefint jeg! :D

 5. oktober 7, 2009 / 20:54

  Lille fru perfeksjonist, ;) Bildet er nyyyyyyyyyyyyydelig!

 6. oktober 7, 2009 / 21:07

  Skjønner hva du mener. Akkurat slik er det med meg også når jeg ser på gamle bilder jeg har tatt. Er glad jeg har utviklet meg :P Og håper utviklingen fortsetter!
  Du får ha god bedring!

 7. oktober 7, 2009 / 21:29

  Jeg syns bildet er råååkult – men jeg ser jo hva du mener med at fokuset ikke er helt perfekt. Så flott at du blar tilbake slik og ser på din egen framgang! Det er super motivasjon – og så er det så viktig å ikke bare fokusere på hva man er misfornøyd med, og hvor «dårlig man er» slik mange har så lett for, men å fokusere på hvor mye flinkere man faktisk har blitt! :D Well done, you!

  SV: Hihi – tusen takk! :D *varmet i hjertet*

 8. oktober 7, 2009 / 21:30

  Og du – forresten – jeg mener på ingen måte at du er dårlig til å ta bilder, altså! Syns du er helt fantastisk flink! Måtte bare understreke det ;) Men man har jo så lett for å pirke på seg selv – det var det jeg mente ;)

 9. Drea
  oktober 7, 2009 / 21:34

  Cecilie M: hihi, jeg skjønner hva du mener! ;) Jeg er litt sånn, så det var godt å se tilbake og innse at jeg faktisk har blitt MYE flinkere! Og så er det litt godt å tenke på at jeg skal bli ENDA flinkere også. :) Så snart ser jeg tilbake på bildene jeg poster her nå og syns de er dårlige! ;) Hihi!

 10. oktober 7, 2009 / 21:40

  Jeg synes faktisk det bildet der er helt sinnsykt fint! :-) Du er så vakker på det at det er helt utrolig. Minner meg om slike vakre damer i gamle filmer. Nydelig rett og slett.

  Håper du flir frisk snart. Drikk masse te og prøv å få sove en god natts søvn. Er ikke noe morsomt å være syk.

  Klemmer.

 11. oktober 7, 2009 / 23:31

  Etterpåklokskap ja.. I know the feeling! :P Hihi..

 12. Kathrine
  oktober 7, 2009 / 23:34

  Dårlig fokus eller ikke, det der er et nydelig bilde! Ja, også noe helt annet:jeg var innom noen nettbutikker og noen andre sider og plutselig kom jeg over en hårbøyle med sløyfe på! Det første jeg tenkte var «Drea ville kanskje likt den» Litt merkelig eller?:)Men anyway, her er linken til siden: http://www.accessorize.no/default.asp?V_ITEM_ID=193&pagenum=2 (den der det står «Large Sin Bow on Band»)God bering:)

 13. oktober 8, 2009 / 08:46

  Virkelig et nydelig bilde da, dårlig fokus eller ikke.
  Syns du er veldig flink både forann og bak kamera=)

 14. Trine
  oktober 8, 2009 / 10:10

  Neinei, dette er da ikke etterpåklokskap. Det er jo som å si i 10. klasse at du var så dårlig i 5. klasse. Utvikling er det:) Og flink er du og sjalu er jeg:)

 15. Drea
  oktober 8, 2009 / 10:27

  Trine: du har så rett, så rett. :) Og takk! :D

 16. oktober 8, 2009 / 15:01

  Jeg synes bildet var utrolig vakkert! Du er nydelig, husk det nå som du er forkjørlet og føler deg som verst!:)

 17. oktober 8, 2009 / 20:18

  Gamle bilder eller ei, nydelig er du uansett! :)

 18. oktober 8, 2009 / 22:56

  Du er utrolig pen!
  Beundrer evnen din til å ta bilder ! : )

 19. oktober 9, 2009 / 14:30

  Nydelig bilde av en nydelig jente!

 20. oktober 9, 2009 / 23:36

  Jeg synes det bildet her er magisk av deg jeg, men hva vet vel jeg:p

 21. Marie
  oktober 10, 2009 / 20:36

  Er det bare jeg som har problemer med å lese innleggene med den grå, mønstrete bakgrunnen? Jeg blir jo helt svimmel av å prøve å fokusere på teksten, og skal innrømme jeg ikke leser her like mye som før pga. det.

 22. Drea
  oktober 11, 2009 / 11:45

  Marie: noen nettleserversjoner har problemer med å se den hvite bakgrunnen, så det er det som er grunnen. Det skal jo ikke være sånn. :) Hos meg (og de fleste andre) er bakgrunnen bak teksten hvit!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.