Drea goes international!

Vilja før leggetid. (Vilja before bedtime.)

I morgen er det tid for ny Viljashoot. Planlagt shoot, ikke bare «vanlige» bilder som blir tatt på måfå, som det ovenfor. Jeg skal prøve meg frem med blitzene mine, men har ikke tenkt å bruke hvit bakgrunn i studio. Jeg vil ha vanlig gulv og hvit vegg. Hvit vegg som kanskje kan se en anelse grå ut, om alt går etter planen. Nei, nå må jeg virkelig slutte å snakke om foto. Jeg er helt hekta. Jeg klarer jo nesten ikke tenke på noe annet. Hver gang jeg ser film tenker jeg «åh, det der hadde vært et fantastisk bilde!» minst hundre ganger. Kjører vi bil ser jeg steder jeg får lyst til å ta bilder på. Ser jeg mennesker som skiller seg ut ser jeg for meg hvordan jeg kunne fotografert dem på best mulig måte. Jeg tenker foto konstant, men det trenger vel ikke å bety at jeg skal plage dere med det hele tiden. Skjerpings! Og litt sånn forresten; jeg har tenkt å oppsummere innleggene litt på engelsk på slutten, selv om jeg har glemt hvordan man skriver på engelsk. Greit at unorske mennesker kan forstå noe av hva som står også, er det ikke?

I’m planning a shoot with Vilja tomorrow. I’m gonna use my studio flashes for the first time, but I’m not gonna use white boring background. I’m thinking… no. I must stop talking about photo all the time. I shouldn’t bother you with this crap. Anyways. I’ve just started to translate my posts into English! Now everyone can understand what I write. (If I remember how it’s done. Feel free to correct me, ’cause I haven’t written in English in a few years.) Great, huh?
Del

Kommentarer

 1. september 19, 2009 / 17:18

  Kjempe fint bilde :)
  Gleder meg til å se flere bilder i morgen. Fra Viljashooten :D

 2. september 19, 2009 / 17:26

  Sv. Tusen, tusen takk for en koselig kommentar på bloggen min ;) Settes stor pris på.

 3. september 19, 2009 / 17:35

  «Gonna» er amerikansk, på engelsk heter det «going to», for å være pirkete.
  Om du hadde dratt til England og sagt «I’m gonna shop in Oxford street tomorrow», ville de blitt fornærmet: )

 4. september 19, 2009 / 17:49

  Du klarer deg jo kjempefint på engelsk, du! Liker at du skriver i din egen stil, akkurat som du gjør på norsk. Jeg syns «gonna» passet meget godt inn, jeg!

 5. september 19, 2009 / 18:27

  Sånn har jeg det også! Spesielt når jeg ser på film. De som lager filmen tenker jo på lys og komposisjon som vi gjør når vi tar bilder.

 6. september 19, 2009 / 18:52

  God idé å skrive engelsk ved siden av. Kan få flere lesere av det :D

  Har samma greia selv, tenker foto hele tiden, mennesker, filmer, alt. Herlig herlig!

 7. Trine
  september 19, 2009 / 19:14

  Kunne man ikke trykke på en knapp og få hele siden sin oversatt til mange språk før? Likte den jeg, gøy å lese på alle språk, hihi. En dag var Drea dansk, en annen kinesisk(selv om jeg forsto lite av KinaDrea)
  Heng i å ta bilder, pluteslig er den lille modellen din for stor og drittlei kameraet.

 8. Drea
  september 19, 2009 / 19:25

  Trine: hihi, men den fungerte jo ikke akkurat SUPERT. Det ble mye moro av det, men særlig behjelpelig var den ikke! ;) Forresten, hun får ikke LOV til å bli lei. :D ALDRI! :D

 9. september 19, 2009 / 20:12

  NYDELIG BILDE:D
  Og den søte ungen:)

 10. september 19, 2009 / 20:15

  Herregud hun er så søt :-D

  Gleder meg til å se bildene!

 11. september 19, 2009 / 22:58

  Jeg syns det er kjempekjekt med masse fotosnakk, jeg! :) Men så er jeg jo veldig interessert i foto selv, så det har nok noe med saken å gjøre.

  Gleder meg til å se bildene fra shooten, de blir nok supre som alltid! :)

 12. september 19, 2009 / 23:07

  så arti da! gleder meg til resultatene, de blir vel fantastiske, med et så pent motiv ;) hehe

 13. september 20, 2009 / 03:31

  UPDATE ON MODCLOTH-GREIER DA. jeg dør av spenning. nei, seriøst.

 14. september 20, 2009 / 07:09

  Gjør ikke noe med litt foto-snakk da! ;)

 15. september 20, 2009 / 12:30

  Du – tusen millioner trillioner takk for de fine ordene! Jeg liker DEG veldig godt! Så det så! ;)

 16. september 20, 2009 / 12:53

  Du, jeg liker fotosnakk, jeg. Kanskje aller mest fordi jeg er fotointerresert selv? En dag vil jeg også ha fotoshoot. Problemet er bare å få noen med seg.

 17. september 20, 2009 / 16:10

  Smart å skrive på engelsk også :) Har aldri vært fan av å bruke de amerikanske skrivemåtene som «gonna» og syns generelt forkortelser ødelegger litt, men heldigvis forstår jeg norsk så jeg kan la være å lese det engelske ^^

 18. september 20, 2009 / 16:52

  Så stor hun har blitt! :O Jeg har vært så opptatt med flytting og alt mitt egent at jeg helt har glemt å sjekke bloggen din den siste måneden +-. Jeg skjemmes! Gleder meg til å se bildene fra photoshooten, du overrasker alltid med de fine bildene dine :)

 19. september 20, 2009 / 17:19

  Det er egentlig ikke vits å oversette til engelsk, hvis utenlandske folk vil lese bloggen din, bruker de bare google translate. :)

 20. september 20, 2009 / 18:39

  Hei!
  Jeg er ikke for reklamering for sin egen blogg på andres blogger, men anbefaler deg å ta en tur innom min nå, og lese innlegget mitt om dyretesting. Jeg fikk meg et stort sjokk selv da jeg fant ut hvilke store merker som lanserer produkter spesielt vi jenter bruker hver eneste dag! Disse produktene er blitt testet på stakkarslige dyr, som ikke har hatt et eneste glimt av frihet og kjærlighet.

  Vær så snill å vis at du engasjerer deg, og bryr deg om dette, for din stemme har så mye å si. Jeg har så mange venninner som mener at dette ikke «angår dem», men hallo, hvem andre KAN det angå?

  http://www.wenchearnes.com/?p=201

  Wenche

 21. september 20, 2009 / 18:41

  Vilja er så sinnsykt nydelig at jeg ikke skjønner at det kan være mulig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.