Very important person.

Sick of the paparazzi. (Selvutløseren that is.)

Jeg har alltid mislikt bloggere som alltid skal virke så viktige og opptatte av spennende prosjekter og travle dager, men så oppdager jeg plutselig at jeg selv har nevnt hvor travelt jeg har det med mine egne spennende prosjekter de siste… tja, fire innleggene. I dag har vi for eksempel vært i byen. Ikke i spennende møter i forbindelse med hemmelig prosjekter, men til manuellterapeut med Viljanusk. But still, det har tatt hele dagen, og dermed har jeg følt meg svært så opptatt og viktig i dag òg. Overgangen fra å bare være hjemmeværende mor til å faktisk ha en god del andre ting å gjøre er stor. Jeg har blitt altfor vant til rolige dager uten så mye annet enn Vilja å tenke på.

I morgen skal jeg ta babybilder av en gutt som er omtrent like gammel som Vilja. Jeg kom faktisk i kontakt med Berit, som er mammaen til denne gutten, gjennom februarforumet på Babyverden, så det blir veldig spennende! Jeg gleder meg skikkelig, men samtidig er jeg dritnervøs for å ikke ta gode nok bilder. Man vil jo gjerne ha fine bilder av barna sine når man først betaler litt for det… Anyways. Etter fotograferinga skal jeg på jobb, og dermed er jeg litt travel i morgen også. Så er det garasjen som ikke er i nærheten av ferdig enda, og det kommer nok til å ta litt mer tid å få ferdig studioet der enn vi først trodde. Æsj, jeg vil ha det nå. (Har jeg nevnt at jeg er en av verdens mest utålmodige?)

Jo, jeg er nok viktig, spennende og glamorøs allikevel. Ja, jeg lever nok livet alle drømmer om, og vi har faktisk et par pengetrær som blomstrer for fullt stående i hagen også. Jeg har alltid mislikt bloggere som alltid skal virke så viktige og opptatte av spennende prosjekter og travle dager – når de ikke er det. Jeg derimot – jeg er det faktisk. Helt sant.

Del

Kommentarer

 1. september 7, 2009 / 21:13

  nice, du har samme pc so mej :)

  en bør ver sån passe travel sån at man har nokko å blogge om,og tia til å lage koslige innlegg som man har tatt seg god tia til og gjort seg flid med.

  det syns ej :D

 2. september 7, 2009 / 21:14

  Jepp, du ER faktisk litt travlere og har litt viktigere prosjekter enn mange andre bloggere. Ditt (og mange andres) «prosjekt» som mamma er noen hakk viktigere enn sminke og hårstæsj sponsoravtaler ;)

 3. september 7, 2009 / 21:22

  Det er bra det, Drea! :)

 4. september 7, 2009 / 21:36

  åååh, jeg vil også ha spennende prosjekter!! Vil du gi meg ett kanskje? hehe neida…

 5. Drea
  september 7, 2009 / 21:43

  Tonje H: haha, jeg har ikke så mange spennende prosjekter jeg heller altså! ;) Det er bare studioet i grunn. ^^ Men det er jo litt spennende! :D

 6. september 7, 2009 / 21:55

  Haha, helt enig! Jeg har også møtt meg selv i døren på den der. Det er så wannabe-important å være så «bissi» hele tiden. Og plutselig er man det selv;)

 7. september 7, 2009 / 22:07

  Åh, så utrolig gøy å ha eget studio!

 8. september 7, 2009 / 22:14

  Tror ikke du trenger å bekymre deg for at bildene ikke blir br nok, for å si det slik!:)

 9. september 7, 2009 / 22:16

  jeg vet dette ikke er noe spennende, men vi har slike pc’er på skolen:P du får å lykketil med bildetakingen ;)

 10. Heidi Hallseth
  september 7, 2009 / 22:36

  Hei Drea! Jeg tok rådet ditt og brukte blogg.no Blir nok bilder og mer fancy design etter hvert. Men er alle fall i gang! Takk for hjelpen:) Og lykke til i morgen. Bare ha truen så går alt bra!
  Hilsen Heidi (som spurte etter råd om blogg osv..hehe)
  (www.heidihallseth.blogg.no)

 11. september 7, 2009 / 22:57

  Koos deg masse med prosjektene dine, enten de er viktige eller ei ;)

 12. september 7, 2009 / 23:08

  Haha, I love your style! Jeg liker heller ikke slike «vitkige» bloggere. Jeg er definitivt ikke en av dem… Jeg gjør som oftest ikke mer en EN fornuftig ting iløpet av en dag! *ler*

  Så spennende med oppdrag! Det går nok superfint – du som er så fliink!

 13. september 7, 2009 / 23:13

  Jeg misliker slike bloggere jeg også. Greit at de synes selv at de er så viktige, men de skal være så hemmelighetsfulle også. Da kan de jo fanken meg holde kjeft inntil de har lov til å si noe om det da. :P

  Deg derimot digger jeg. :D

 14. september 7, 2009 / 23:32

  Haha du er slik en søt en frøken :) Hater sånne bloggere selv, huff. «I dag skal jeg jobbe med mitt hemmelige prosjekt. Jeg har SÅ lyst til å si til dere hva det er, men jeg kan ikke. Men gled dere!» Puke

 15. september 8, 2009 / 14:48

  SV: Tusen takk, Drea! :-)

 16. september 8, 2009 / 16:35

  NÅ ser jeg forskjell på designet! ;D

 17. september 8, 2009 / 17:37

  Såklart er du viktig, Drea!! <3

 18. september 8, 2009 / 19:07

  Liker veldig godt det nye designet ditt! Du? Jeg liker headeren din veldig godt, så det kan jo hende du har lyst å prøve å lage en til meg også? Du skjønner jeg trenger sårt en ny header til bloggen min, men bare hvis du er interessert altså:) Du kan jo besøke bloggen min for mer informasjon :) Og hvis du skulle ha lyst kan du bruke alle bildene jeg har publisert på bloggen min.

 19. september 8, 2009 / 20:20

  Hørres ut som du har litt «å henge fingrene» i ja. Spennende med studioet og kan godt forstå at du gleder deg til det er ferdig.. det hadde jeg også gjort.

 20. susanne
  september 8, 2009 / 20:50

  er det en selvutløser kontroll du har i handen din? :)

 21. september 8, 2009 / 21:29

  Ringflash er en blitz som går rundt hele objektivet, helt on axis, så det gir essensielt ett helt skyggefritt lys, men det gir også god tredimensjonalitet pga lysavfallet =) Mye brukt i medisinskfoto, og fashion :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.