Jenta i vinden.

Blondekjole (her brukt som topp) fra Nelly, jeans og sko fra H&M.

Så fungerte knappen plutselig allikevel, og jeg fikk tatt et par egobilder uten hjelp av Kaj. Det blåste for mye, og det var altfor kaldt til å gå ute i blondetopp. Klokken har plutselig blitt halv syv, og det er snart tid for å legge Vilja. Dagene går altfor fort, og de kommer ikke til å gå noe saktere fra nå av. Jeg begynte på jobb igjen i går, og snart er studioet oppe å går også. Da får jeg mer enn nok å gjøre. (Forhåpentligvis.) Døgnet skulle hatt mer enn tjuefire timer. Uka skulle hatt mer enn to helgedager, og året skulle hatt fler feriemåneder. Og nok en gang er jeg på vei inn i Dreas supre drømmeverden. Det må jeg virkelig slutte med. Let it go.

Del

Kommentarer

 1. september 2, 2009 / 19:05

  Jeg er så enig. Det er så mye jeg skulle gjort, men som jeg ikke rekker over. Fillern altså. :P Håper du får masse å gjøre på studioet. :) Alt kommer til å ordne seg. :D

 2. september 2, 2009 / 19:21

  Vakre bilder :)

 3. september 2, 2009 / 19:22

  Jaa til flere timer, flere døgn og flere helgedager !

 4. september 2, 2009 / 19:38

  Jeg synes da at bildene ble stilige! :D

 5. september 2, 2009 / 20:36

  Kjempestilg antrekk og pene bilder ;)

 6. september 2, 2009 / 20:53

  Så vakker du er, som alltid! Kos deg videre meg kvelden =)

 7. september 2, 2009 / 20:58

  Utrolig stilige (og flotte) outfit-bilder som vanlig… du er bare kjempe flink til å ta bilder og tror nok du får nok å gjøre på studioet ;) Hørres veldig spennende ut med eget studio i garasjen må jeg si.. og ellers er jeg enig i at det burde være flere timer i døgnet, flere helgedager, og flere feriemåneder :)

 8. september 2, 2009 / 21:22

  Haha, du er så morsom! :D Jeg har også en slik drømmeverden ;)

  Råkule bilder som vanlig – likte spes. det av skoene og buksen! Kjempelekkert!

 9. september 2, 2009 / 21:24

  sv: Jeg vet ikke om jeg har lov til å legge ut bildene… :/ Teateret var veldig opptatt av at de ikke skulle publiseres, og på turnbildene er det jo bilder av barn. Men jeg har planer om å sende noen mail og spørre om jeg kan bruke de i portefolien min. Isåfall kommer det link :P

 10. september 2, 2009 / 22:30

  Du er kjempeflink til å ta bilder;) alle innleggene dine med vakre bilder;)
  Enig i at døgnet skulle hatt mer en 24 timer osv;)

 11. september 2, 2009 / 23:14

  Stilige bilder, og lykke til med studioet :D

 12. september 3, 2009 / 09:21

  Såå fine bilder! :)

 13. september 3, 2009 / 20:23

  Kjempefint bilde av deg!:)Og kjempe fine sko og kjempe fin bukse!:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.