My favorite ring.

Åh, jeg liker denne ringen så godt! Den er stor og herlig og helt fantastisk. Den er kjøpt på Asos.com, og kostet… det aner jeg ikke. Fin er den uansett. Og jeg poster bilder av den for at den er… fin. Bedre grunn trenger jeg vel ikke.

I dag drar vi til Steinkjer for å besøke farmor. Fire timer i bil, can’t wait! Okei, bilentusiasmen min var kanskje i overkant tydelig ironisk, men det er bare det at jeg så gjerne skulle ønske jeg kunne transportere meg selv (og Kaj og Vilja og Sala) rundtomkring i hele verden på et par sekunder. Hvor greit hadde ikke det vært. «Helgetur til Kreta sier du? Null problem!» «Shopping og champagne i Paris? Har du tid i lunsjpausen? Sure!» Jeg er nok ikke alene om å ha fantasert om en slik oppfinnelse utallige ganger. Men neida. Oppfinnerne bruker den dyrebare tiden sin på å heller finne opp sokkesorteringsmaskiner og det som mer ubrukelig er. Blæh. Nå får jeg vel pakke, da. De (oppfinnerne) kunne i alle fall ha funnet opp en pakkerobot som gledelig hadde tatt seg av pakkinga for meg. Men neida. Ikke det engang. Som min gode venninne June ville ha sagt; makan.

Del

Kommentarer

 1. august 21, 2009 / 09:44

  Den ringen der var utrolig lekker! Absolutt verdt et bilde :D

  Lykke til med både pakking og bilkjøring…

 2. august 21, 2009 / 10:19

  Utrolig fin ring ! :)
  Jeg savner videoblogg med visning i huset deres ;) Jeg vil se Vilja sitt rom :)

 3. august 21, 2009 / 10:43

  Den tror jeg kunne smelt noen :P

 4. august 21, 2009 / 11:26

  Love the ring

 5. Renate
  august 21, 2009 / 12:16

  Hei!
  Tar du bilder på bestilling?
  Liker bildene du tar veldig godt og kunne tenkt meg å bli fotografert av deg.
  Hilsen
  Renate

 6. august 21, 2009 / 23:15

  Enig, jeg vil også ha en forflyttningsmaskin! :D

 7. august 21, 2009 / 23:24

  Hehe, hadde vært greit det altså! Tar oss rundt 6-8 timer å reise hjem til familien min! Kjempe kjedelig, og ikke minst bortkastet tid! Tenk om man bare kunne fått den tiden reisen tar, til ekstra besøkstid:) Hadde vært flotte greier;)
  Kos dere forresten!

 8. august 22, 2009 / 14:45

  Haha, likte den siste setningen der! :-D :-D

 9. august 24, 2009 / 10:10

  Åååh, jeg drømmer så sinsykt om hoppe-på-tur om dagen. Ferie, hvor er du når jeg trenger deg?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.