Autumn?

Høstens første dag er her, og det har mildt sagt vært svært varierende vær. Det er iskaldt i huset, så nå har vi faktisk tent opp i peisen også. Det er da man skjønner at sommeren er over. Og det verste er vel at det ikke plager meg noe særlig. Det er helt greit liksom. Høsten er jo vakker, og har sin sjarm, så hvorfor ikke? Jeg må dessuten innrømme at jeg gleder meg til å kunne se noe bra på tv igjen også. Sommeren suger jo når det kommer til tv. Hvor lei er det mulig å bli av Cold Case? Jeg vet ikke, men jeg er sikker på at om jeg ser et par episoder til så finner jeg ut av det. Nå skal jeg gjøre ett av mine mange daglige ritualer. Nemlig sjekke alle nettbutikker jeg vet om for å se om jeg finner noe jeg har lyst på. Ciao!

Del

Kommentarer

 1. august 13, 2009 / 17:12

  Her har i alle fall høsten kommet. Typisk Ørlands-vær med masse vind og regn. Men det er litt deilig også :)

 2. august 13, 2009 / 18:22

  Er litt kalt her også, og en masse regn

 3. august 13, 2009 / 19:07

  Uff, her er det fortsatt litt varme og sol, men det kommer vel snart. Er ikke helt klar for høste jeg da, men det er jo vakkert når den først inntrer :) Kos deg med nettshoppingen.

 4. august 13, 2009 / 19:14

  Jeg må si jeg tror jeg må overgi meg selv og innrømme at høsten er her også…
  :(

  fine bilder :D

 5. august 13, 2009 / 19:38

  jeg gleder meg til høsten og vinteren faktisk, fine farger og det er jo kjempe koslig:) her har det styrt regna omtrent hele dag, og det er iskaldt.

 6. august 13, 2009 / 20:55

  Igjen braker du til med nydelige bilder :) Fantastico.
  I Oslo er det ikke HELT høst enda :-)

 7. august 13, 2009 / 21:59

  Kjempefine bilder! :) Syns sommeren har gått alt for fort jeg… Men sånn er det jo alltid…

 8. august 13, 2009 / 22:42

  Jeg har nok mer å lære om lys enn deg, jeg bruker bare naturlig lys i bildene mine(+en sjelden gang reflketor), og redigerer i LR og litt i PS innimellom. Bildene med lotte har jeg kun brukt et filter fra kaleidoscope… :) ingen reflektor der heller.

 9. august 14, 2009 / 00:09

  jeg må si at du har Norges beste fotoblogg, jeg elsker bildene dine. -men jeg tror at sommeren kommer for fullt nå

 10. august 14, 2009 / 10:48

  Jeg er litt glad for at høsten er her jeg. Men det varer nok bare til den sure vinden og regnet setter inn for fullt, da tipper jeg pipa får en annen låt, og at jeg ønsker sommeren tilbake :P

 11. august 14, 2009 / 23:13

  Høsten er vakker ja, men jeg trodde det skulle være sommer først jeg. Det har det i alle fall ikke vært her…

 12. august 18, 2009 / 11:16

  det øverste bildet var utrolig bra!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.