The day after sunday.

Stavanger, kjøkkenutsikten vår og Stavanger igjen.

Jeg liker jo å prøve nye ting, og ikveld bestemte jeg meg for å prøve en ny sort redigering. Jeg juksa en hel del, og kan egentlig ikke påstå at jeg har gjort noe veldig krevende, men jeg poster resultatet allikevel. Senere skal jeg komme med ordentlige slike bilder. Gjort på ordentlig vis. Jeg må bare finne noe spennende å ta bilder av først. Kreativiteten er ikke på topp, og jeg føler jeg har gått tom for spennende ting å ta bilder av rundt her. Det er fordelen med å bo i by. Der er det så enormt mye (mer) å ta bilder av! Anyways. Nok fotobabbel. Nå skal jeg og Kaj spille bowling på Wii, og jeg skal knuse ham. Muwaha! Ha en herlig mandagskveld, dere!

Del

Kommentarer

 1. Marie
  august 10, 2009 / 22:04

  Du tar fantastiske bilder Drea! Og jeg elsker virkelig bloggen din! :D

 2. august 10, 2009 / 22:18

  I like it! :)
  Du er superflink, lille juksemaker :)

 3. august 10, 2009 / 22:19

  Deprimerende bilder til den titelen!
  Liker å tenke på mandag som en aldri så liten happy-day!

  Men må si meg enig med Marie, bildene du tar er alltid fantastiske!

 4. august 10, 2009 / 22:24

  Veldig fine bilder! :D

 5. august 10, 2009 / 22:47

  Syns bildene var fint redigert jeg! Liker bloggen din veldig godt! : D

 6. august 10, 2009 / 22:57

  Virkelig fantastiske bilder. Og de var sikkelig stilig redigert :D Så flink du er!

 7. august 10, 2009 / 23:15

  fine bilder :)

 8. august 10, 2009 / 23:16

  Du er utrolig flink :)

 9. august 10, 2009 / 23:21

  Fine bilder!
  Du kan godt få lov ti å vise oss hvordan du gjør redigeringen :) heha

 10. august 10, 2009 / 23:47

  Jeg likte det øverse bildet utrolig godt! Du er så flink :)

 11. august 11, 2009 / 09:27

  Hei. Jeg har sinnsykt lyst til å kjøpe meg en Wii, for treningens skyld. Du som driver å spiller på den nå, får man trening av det?? Regner med at det finnes en drøss med ulike spill, men man beveger seg vel endel i alle? Jeg er blank.. Men har veldg lyst på en Wii!! ;)

 12. Drea
  august 11, 2009 / 09:49

  Guro: jeg har ikke hatt det så lenge, og vi har bare Wii Sports her nå, så noen GOD trening er det nok ikke. Jeg er stiv og støl i armene og skuldrene etter å ha spilt bowling, og man kan bli litt utslitt av boksingen. Jeg har Wii Fit også, men det har ei venninne lånt, så jeg gleder meg til å prøve det! Hun sa at det var GOD trening i alle fall. :)

 13. Drea
  august 11, 2009 / 09:49

  Guro: jeg har ikke hatt det så lenge, og vi har bare Wii Sports her nå, så noen GOD trening er det nok ikke. Jeg er stiv og støl i armene og skuldrene etter å ha spilt bowling, og man kan bli litt utslitt av boksingen. Jeg har Wii Fit også, men det har ei venninne lånt, så jeg gleder meg til å prøve det! Hun sa at det var GOD trening i alle fall. :)

 14. august 11, 2009 / 12:36

  Hehe. Slå ham ned i støvlene da. :D

 15. august 11, 2009 / 12:38

  Hei igjen, Drea :)
  Ser du fortsetter å tar fantastiske bilder! Jeg skriver egentlig til deg nå fordi jeg faktisk trenger litt hjelp :) Jeg har vært fotograf i flere bryllup denne sommeren, hvor det ene har et fantastisk gammeldags preg over seg. Jeg har lagt merke til at flere av bildene dine, spesielt det 3.bildet på «Four More»-innlegget ditt har en stil jeg kunne godt tenkt meg på bildene deres. Men, jeg klarer IKKE å få det i nærheten av hvordan du har gjort det! Det kan være mulig at det er noe veldig enkelt du gjør og at du ler av meg nå,hihi :)

 16. august 11, 2009 / 15:51

  Kom over bloggen din på blogglisten.. mange flotte bilder her – som f.eks disse som du viser her.

 17. august 11, 2009 / 15:51

  Kom over bloggen din på blogglisten.. mange flotte bilder her – som f.eks disse som du viser her.

 18. august 11, 2009 / 23:55

  jeg er veldig glad i bloggen din! bildene dine er vakre, du får frem utrolig stemninger :)

 19. august 12, 2009 / 00:41

  Jeg var i Stavanger forrige uke. Det er jo en så sjarmerende by! Jeg likte meg kjempegodt der. Det var liksom en spesiell stemning der. Så dere i den gata som det var mange bygninger med masse vittige forskjellige farger? :) Bildene er fine forresten!

 20. Drea
  august 12, 2009 / 12:44

  Oda Foto: jeg har planer om å komme med en liten tutorial om det der, eller jeg skal prøve å finne et par actions som gir den samme effekten. Det tar jo så lang tid å forklare steg for steg på redigering! :b Tror jeg har funnet et par actions på deviantART som kan fungere nogenlunde likedan! :) Kommer post om ikke lenge!

 21. Drea
  august 12, 2009 / 12:44

  Oda Foto: jeg har planer om å komme med en liten tutorial om det der, eller jeg skal prøve å finne et par actions som gir den samme effekten. Det tar jo så lang tid å forklare steg for steg på redigering! :b Tror jeg har funnet et par actions på deviantART som kan fungere nogenlunde likedan! :) Kommer post om ikke lenge!

 22. august 14, 2009 / 19:59

  Du tar fantastiske bilder ! liker veldig godt bloggen din ! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.