Jæren, dag 2.

Those shoes… ja, jeg trenger vel ikke si stort mer enn det. Jeg har lyst på dem, og i dag fant jeg dem på H&M her i Bryne. Jeg ble så glad at jeg nesten løp bort til dem, og lette febrilsk etter min størrelse. Guess what? De hadde den ikke. Trist. Jaja, som Kaj så trøstende sier; du har da brune sko fra før.

I dag har vi ikke gjort stort annet enn å snuble rundt omkring i litt butikker. Vi fikk shoppet litt. Litt til meg, litt til Kaj og litt til Vilja. Det ble ikke mange bilder, for jeg glemte å sette inn batteriet i kameraet, men det hadde nok ikke blitt så mange bilder uansett. Det er begrenset hvor gøy det er å se på at andre shopper. Jeg liker det i alle fall ikke. Anyways. I morgen skal vi på stranda! Jeg aner ikke om det er meldt fint vær eller ikke, men det er ikke poenget. Jeg akter å sette de bleike føttene mine på en strand uansett. Barfot. Og jeg skal i det minste vasse. Bading blir det nok ikke, for bikinien min ligger plassert hjemme.

Nei, nå orker jeg ikke skrive mer. Det er utrolig hvor mye humøret synker av babygråt som varer i noe som føles som en evighet. Vilja vil ikke sove, og vi vet ikke helt hva vi skal gjøre med det for øyeblikket. Snart står det vel noen utenfor hotelldøra vår og lurer på om vi faktisk er her inne med henne, eller som lurer på hva i alle dager som foregår. I’ll be back tomorrow! Ciao.

Del

Kommentarer

 1. juli 25, 2009 / 21:57

  Haha, det er så typisk gutter.. Brune sko er brune sko liksom:p

 2. juli 25, 2009 / 22:01

  Unnskyld meg, men de var drit stygge! :P

 3. Drea
  juli 25, 2009 / 22:06

  Linn: hehe, forskjellig smak er bra! ;) Kaj sa det samme, men jeg digger dem! :D

 4. juli 25, 2009 / 23:36

  Skoene var søte, men jeg er ikke kjempeglad i sånne hæler:P

 5. juli 26, 2009 / 10:29

  Du er jo bare minutter fra der jeg bor,jo! Hva gjør du på Jæren egentlig?:) Jeg skulle likt å møtt deg da:P Hvor lenge skal du være her «nede»?

 6. Drea
  juli 26, 2009 / 11:07

  SusanneVedvik: oj, er jeg? Så stilig! I dag drar vi videre til Stavanger. :) Først skal vi finne oss ei strand. :D

 7. juli 26, 2009 / 11:25

  Strand høres herlig ut! Spiller ingen rolle om det er strålende vær, sand mellom tærne er uansett bra!

 8. juli 26, 2009 / 11:25

  Vad många fina bilder :)

 9. juli 26, 2009 / 12:10

  Dreamor, disse skoene fikk jeg i posten for litt siden. Bestilte i min vanlige størrelse men de var aaaalt for små og grusomt vonde å ha på foten!
  (Trøstet jeg deg litt nå??!) ;-)

 10. juli 26, 2009 / 12:26

  Off. Det er helt sikkert på grunn av feire og ukjent sted at hun er vanskelig, har akkurat samme problemet her på ferie i trheim.. :/ Gikk det bra tilslutt?

 11. juli 26, 2009 / 13:09

  skjønner at du blei lei deg når du ikkje fant størrelsen din! eg e så glad i mitt par, love them. håper du finner dei til slutt!! :)

  fine bilder i postene under, jenta di blir finere for kvert bilde som kommer, ho e så skjønn!!

 12. juli 26, 2009 / 18:23

  hei :)
  hvor lenge skal dere være på Jæren ? Jeg bor helt i slutten av Jæren og kan anbefale dere en tur til byen her. Den heter Egersund.
  Nydelig havneby. Sies å være sørlandsbyen på vestlandet !
  Ha en super ferie på Jæren :)

  Henriette

 13. Trine
  juli 26, 2009 / 23:01

  De har skoene igjen på H&M i byen:) Stavanger altså, den på domkirkeplassen, der har de mange igjen!

 14. juli 28, 2009 / 16:24

  Elsker de! Har endelig fått nye.
  hunden klarte jo såklart å tygge den ene da jeg kjøpte dem for førstegang :p

 15. juli 29, 2009 / 22:20

  Digger skoene til H&M. Blitt så flink til å lage de gode også, gode og billige. Sett platformstilettene i mint?..LOVE. Men bare store igjen i Oslo buhu.

 16. oktober 17, 2009 / 21:10

  Jeg bor på bryne :D:D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.