Hun har gjort det igjen.

Tegnet av Gudrun.

For en stund siden fikk jeg denne (du kan se den ovenfor) fine tegninga i innboksen min, og jeg må bare si det; er det mulig å være så flink til å tegne? Det er null problem å se at det er Vilja. Jeg blir så glad når jeg får slike mailer. At noen der ute velger å bruke mange timer på å tegne bolla mi, det er faktisk helt utrolig. Tusen takk til Gudrun. Den er helt fantastisk, og du virker også helt fantastisk. Søtere og mer ekte person skal du lete lenge etter!

Det gikk forresten veldig bra på kontrollen i dag. Vilja har blitt 7685 gram og 66 cm lang, så nå begynner hun å bli stor jente altså! Hun er dessuten sterk og flink også, og får masse skryt av helsesøster. Hihi, jeg blir så stolt, jeg. Jenta mi er flink og sterk! Apropos flink; nå skal hun snart lalle, så da får vi se hvor flink hun er til å sove. Soveprestasjonene hennes varierer fra tid til tid. Anyways. Ha en fin fredagskveld! Hugs.

Del

Kommentarer

 1. juli 3, 2009 / 20:42

  Aw, for en utrolig fin post til meg. Nå ble jeg glad altså. Klart man vil tegne jenta di, hun er jo nydelig. Og så tar du jo så mange nydelige bilder av henne. Jeg smiler hver eneste gang jeg ser dem. :)

 2. juli 3, 2009 / 21:27

  Wow, så flink hun er!

  Kjekt å høre at Vilja er frisk og fin! ^^ Hun er jo så søt! :D

 3. juli 3, 2009 / 21:33

  Hun må være veldig flink til å tegne.
  Bra at det gikk bra på kontroll. Bestandig gøy med skryt ;)
  Lykke til med å legge Vilja!

 4. juli 3, 2009 / 22:03

  Det ligner kjempemye! Liker veldig godt kombinasjonen av tegning og datafargelegging. Lekkert!

 5. juli 3, 2009 / 23:11

  Kjempe søtt, og ikke minst talentfullt!
  Jeg har sikkert sagt det før; men jeg blir så utrolig inspirert av bloggen din, og har fulgt den en veldig god stund. Jeg føler meg nesten litt stalker.. :’)OG DU ER SÅ UTROLIG VAKKER!

 6. juli 4, 2009 / 01:34

  Fantastisk flink!Enig med personen over her:)Hilsen,Ellen:)

 7. juli 4, 2009 / 02:42

  Vilja er snart like stor som Celine er, og hun er 16 mnd… hehe :)

 8. juli 4, 2009 / 09:04

  Så kjekt når folk gjør sånt – tegninga var kjempefin, såg med ein gang at det var vilja:)

  håper du får ein kjempefin dag :)

 9. juli 4, 2009 / 10:41

  Det är inga tvivel, man ser verkligen att det är Vilja! Önska man skulle kunna teckna så! =)
  Å så bra att Vilja växer, är frisk och blir stark!

 10. juli 10, 2009 / 12:42

  Så utrolig fint! Skulle ønske jeg kunne tegne!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.