Tilbakeblikk – igjen.


Mars 08.

Siden jeg er sliten og lite kreativ i kveld (på grunn av leggeproblemer med Vilja), så poster jeg to gamle bilder av meg som blond. Syns det er litt gøy å se hvor annerledes jeg så ut med blondt hår. Mye meg på bloggen i det siste, men hei. Det er jo min blogg. Vil jeg klæsje (kult ord?) trynet mitt over hele bloggen så må jeg nesten få lov til det. Right?

Syns du jeg kler blondt eller oransje hår best? Jeg har ingen planer om å gå tilbake til blondt igjen altså, men det var jo ikke så ille, var det? Vel, når jeg tenker tilbake på platinafarget tyggishår som måtte klippes ganske kort; det var kanskje litt ille. Jeg husker Storåsfestivalen for tre år siden. Det regnet enormt (da snakker vi mengder med vann!) og håret mitt ble av den grunn så ekkelt å ta på at jeg vurderte å skinne meg der og da. Og for å gjøre historien enda bedre; jeg hadde brunt underhår. (Hvor mange år er det siden det var populært igjen?) Og for å gjøre det enda-enda bedre; jeg veide på det tidspunktet femten kilo mer enn jeg gjør i dag. Det er like mye som da jeg gikk høygravid.

Vel, nok om det. Nå skal jeg lage meg en kopp med kakao (det gjør jeg jo nesten aldri, så hvorfor ikke?), og jeg skal blaffre gjennom alle kanalene vi har på jakt etter en eller annen form for underholdning. God natt everybody! (Uttales som raringen i Simpsons sier det.)

>

Del

Kommentarer

  1. Nina
    juni 25, 2009 / 22:37

    synes du kler både oransje og blondt hår jeg :D kjempebra blogg!
    Hilsen fast leser :-)

  2. august 15, 2009 / 19:02

    Synes du er like fin med begge deler, jeg :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.