Bilder. Mange bilder. Og noen ord.>


Ut på tur.

Skummel vidvinkelbaby.

Slapper av og ser tv i godstolen. Neida. Hun ser ikke tv.

Spiser jordbær i kveldssola på kjøkkenet.

Nybakte boller. Syns det så rimelig spooky ut med den hansken.

Jeg har gått amok med kameraet i dag (vidvinkelbildet av Vilja er visstnok fra i går), og må dermed poste en haug med bilder. Men det har dere antagelig ingenting i mot, for bilder er alltid gøy. Dette er altså min koselige lørdag i bilder. Jeg har ikke smakt på bollene enda, så det må jeg vel gjøre snart. Det er så typisk det der. Jeg hadde utrolig lyst på boller, men så har det seg slik at jeg er veldig glad i bolledeig. Det ble en (eller to… eller tre… okei, fire) stor(e) smaksprøve(r) av deigen. Nå har jeg, på mirakuløst vis, mistet lysten på boller. Jeg må virkelig slutte å prøvesmake altså. Det fungerer dårlig.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.