Et ufornuftig kjøp, men åh, så gøy!>

Enda et av mine seneste kjøp. Ikke fullt så fornuftig som den blå buksen i mitt forrige innlegg, men denne skal bli gøy å bruke når jeg skal ta kule bilder på soverommet med lys gjennom persienner. Persienner vi enda ikke har, men som jeg har tenkt å bestille i dag. Jeg kjøper dem ikke bare for å ta bilder altså, vi skal faktisk ha dem på soverommet. Gleder meg skikkelig, for de bildene jeg ser for meg i hodet mitt er i alle fall råkule, så da satser vi på at jeg kan få til noe som er omtrent lignende. Omtrent lignende. For ting blir nesten aldri helt som man hadde tenkt, nemlig.

Nå skal jeg rydde kjøkken og stue, så får jeg antagelig besøk av ei venninne og den ganske så nyfødte babyen hennes om ikke så veldig lenge. Skal bli gøy å se en bittebitteliten baby igjen, Vilja har jo blitt så stor. Blir gøy å se forskjellen, og tenke på at Vilja har vært så liten hun også. Det virker så lenge siden. Hun har liksom vært her hele tiden. Men nok om det. Ryddings! Ha en fin dag.

>

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.